anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vă imaginați că arată diferiți useri de pe TPU, care nu au poze la profil?

15 răspunsuri:
| Alexandru250201 a răspuns:

Pai depinde ca daca e fata imi imaginez ca e super de frumoasa si bomba sexy iar daca e baiat nu ma gandesc?

| Delcatty a răspuns:

Imagineaza-ti cea mai basic persoana, clasifica in functie de varsta si o sa intelegi cum imi imaginez ca arata. Adica normal.
Apropo, tu esti o tipa frumoasa, cu multa incredere in sine si care stie sa se apere. Am motive sa cred ca tu esti la avatar.
Totusi, imi amintesc de o intrebare anume de-a ta si ai niste obiceiuri proaste. Sper sa le rezolvi happy

| Drimmero a răspuns:

Tipele fiind fotomodele toate, tipla si sticla.

Lasand gluma la o parte,, incerc sa-mi fac o idee despre fiecare in parte dupa cum tasteaza, dupa cum gandeste, la femei in special ca la barbati nu ma intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu îmi imaginez că ești printre cele mai naspete de pe site(bine nici chiar asa, sa zicem average chiar' basic), mai sunt câteva care au poza de profil dar cum ești tu, nici una.pentru că doar o persoana insecure care nu are mai nimic de oferit când vine vorba caracter își arată fatăul. cineva într-adevăr frumos nu o să simtă nevoia sa își arate fata. Mai ales aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Delcatty):

Ce ții se pare așa eronat la răspunsul meu? E adevărul.

| Delcatty a răspuns (pentru anonim_4396):

Traim in era Instagramului. Majoritatea isi arata fata! Si tocmai aia e ideea, daca te simti increzator in sine, nu iti e frica sa te afisezi, nu iti e teama ca o sa se rada de tine, deci e fix inversul a ce ai zis tu!
In plus, eu am observat altceva: pe Facebook, daca nu pui poze cu tine, lumea o sa creada ca esti urat, sexul opus sau ca e un cont fals.
Pe TPU treaba e putin diferita, unii dintre noi nu vrem sa ni se stie identitatea, cel putin nu public. Suntem mai secretosi, eventual postam intrebari personale de care nu vrem sa afle anturajul nostru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Delcatty):

Mai sunt si oameni care nu au asa ceva. si pot spune ca sunt printre cele mai increzatoare si frumoase persoane care am intrat in contact.
nu trebuie sa ai mare incredere in tine sa pui o poza cu tine, e adevarat ce spui tu dar asta se aplica la cineva care isi arata jumatate din fata sau se ascunde intr-o conversatie video spre exemplu. majoritatea sa stii ca sunt insecure, au nevoie de validare adica sa li se spuna din 5 in 5 minute cat arata de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Care sunt alea câteva? Eu nu prea am văzut poze reale, sunt doar câteva fete cu poze luate de pe Tumblr. Eram insecure dacă îmi ascundeam fața ca tine. Ai zis că sunt nașpetă, apoi că-mi arăt fața fiindcă nu a nimic de oferit în afară de asta, deci nu sunt chiar atât de nașpa dacă asta în mintea ta compensează laughing vai și amar de logica ta. Cineva într-adevăr frumos nu-și arată fața? Vrei să zici că ăsta e un site de topmodele? laughing De aia nu vă bagă nici dracu în seamă în realitate, de frumuseți ale lumii ce sunteți? Păi cum se face că sunteți frumoși și nu atrageți nimic? Ahhh, asta înseamnă că degeaba sunteți frumoși, caracterul respinge oamenii din jurul vostru. În concluzie, ai demonstrat că nu ai nimic de oferit, nici față, nici caracter.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pune o poză cu tine acum, măcar pe imgur, dacă nu e nevoie de curaj și încredere ca să faci asta.

| Delcatty a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand, self-awareness. De-obicei o persoana stie daca arata bine, naspa sau la medie. Mai sunt cateva cazuri de erori, cum ar fi persoanele cu anorexie sau cu o dismorfie de orice fel, dar reprezinta un procent prea mic sa vorbim despre acestea. Cine-i frumos, se va considera asa si daca nu ar mai primi complimente. Acum o sa intrebi "dar atunci de ce se expun atat?". Din spirit de turma, de-aia, sau ca arate pe unde au fost, ce au mai facut, ca sa nu fie mai prejos decat altii care posteaza aceleasi lucruri. Mai depinde si de varsta, adolescentii sunt mai predispusi sa faca asta. Cand ajungi adult/mai in varsta, incepi sa te gandesti si la altceva decat la aspectul fizic.

| RAY a răspuns:

Ma interesează modul cum gândesc, ca TPU nu este site de matrimoniale, socializare, chat, doar de a răspunde la întrebări și a pune întrebări, iar asta e foarte bine uite asa mai afli informați noi mai impartasesti informațiile tale altora

| RAY a răspuns (pentru Delcatty):

E mult prea mult hate pe internet, foarte multe persoane care iti urăsc aproapele

| Delcatty a răspuns (pentru RAY):

De-acord. Asta fiindca toata lumea e puternica din spatele tastaturii. Nimeni nu vrea sa isi asume, totusi.

| Bogdan70001 a răspuns:

Ma doare fix in cot de cum arata utilizatorii, ma intereseaza cum gandesc

| Sofer a răspuns:

E simplu. Nu imi imaginez.