| pietrean a întrebat:

Cum va inchipuiti,o persoana de sex feminin din provincie,din Romania, de peste 60 ani? Ma refer,cum arata fizic,tabieturi,hobby-uri, indeletniciri.

Răspuns Câştigător
| Miree a răspuns:

Pai... O persoana trecuta prin viata care a castigat pariul cu viata si care are la bord o groaza de lectii.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy O persoana blanda. Cu privirea gingasa si vesnic cu un suras in coltul gurii, cu riduri la ochi de valtoarea si lupta cu viata. O vad usor aplecata de greutatile vietii crostand ceva, pregatind cina pentru copii pe care nu i-a vazut de ceva timp si trebuie sa soseasca din clipa in clipa. Desi la peste 60 de ani, o vad curata si ingrijita, gospodina, lucrand cu dragoste ceea ce a invatat de la parinti si viata.Cu gospodaria in general, fiind din provincie. Deci la un loc, o adevarata doamna care inca nu se da batuta.(si nici nu are de ce)
Desigur, e mama mea.happy

| pietrean explică (pentru anonim_4396):

Din pacate, sau din fericire(depinde de persoana pe care ti-o inchipui tu), nu toate sunt la fel.
-Blanda, privire gingasa? Nu prea!
-Riduri la ochi? Nici vorba!
-Usor aplecata? Stau mai dreapta ca una de 20 de ani!
Si uite asa, multi cred, ca o persoana de 60 de ani, arata ca Tutankhamon!

| aDEeLAa a răspuns (pentru pietrean):

laughing Sunteti foarte mandra de dumneavoastra... Asta e un lucru bun happy Daca intuiesc bine sunteti o persoana plina de viata.

| pietrean explică (pentru aDEeLAa):

De unde curiozitatea, sa-mi citesti intrebarile?
Ca raspunsuri, la afirmatiile tale, DA si la prima, DA si la a doua!