Pai a fost bine ca nu am facut ore si am cam stat degeaba dar ne dadeau profi drumu la 12 [normal ar fi fost la 2 sa ne dea drumu] asa ca faceam drum deeaba pana la scl ca mare lucru nu faceam. Nu mi-a placut... Joi ne-a pus un film , plictisitor, totii cascam, uni profesori mai ieseau si ei din cls...plictiseala bat-o vina.
Mai bine faceam scoala normala sau vacanta...
La tine cum a fost?
Pa-pa!
Bună.
Mie # şcoala altfel, mi s-a părut foarte plictisitoare, poate chiar o pierdere de timp. Nu am făcut nimic, dar, absolut nimic.
Ziceam că facem activităţi interesante, nu să stăm în clase degeaba.
Eu una, m-am plictisit. Mai bine stăteam acasă.
Pa, pa.
Super tare (H) N-am stat mai mult de 2 ore la scoala in fiecare zi si alea 2 ore am stat degeaba :p
Pe vremea mea saptamana "scoala altfel" tinea o luna, si presupunea sa mergem la cules de cartofi, struguri, sau depanusat porumb
Ah, ce vremuri memorabile! Pe bune!
Super naspa! In fiecare zi am scapat la 2... Imi venea sa omor pe unii (profi)
Joi am stat acasa si vineri am mers la biserica ( cu clasa ) A fost naspa!
. În orice caz, cred că era mult mai distractiv decât să stai ore în şir pe degeaba.
Eu am fost racita si mi-am facut motivare pe toata saptamana. ce noroc ca s-a nimerit sa fiu racita chiar acum, macar am racit cu folos. Nici programul nu mi-a placut, oricum. Cica au fost in excursie si au venit inapoi ca a ploat. Oricum, am scapat!
A fost fain in "Scoala Altfel", tinand cont ca am stat acasa...
Doamne! A fost foarte plictisitor si dezamagitor sa zic asa... pentru ca toti profesorii, mai ales domnul diriginte al meu, ne-au promis excursii, activitati interesante, concurs de talente...
Si cand a venit perioada asta 2-6 aprilie, toti s-au facut ca ploua... Luni am stat degeaba 2 ore, la fel si marti, si miercuri ne-a pus un film despre Einstein foarte interesant dar a fost intrerupt de profu` de muzica; sa ne ia la cor . Si vineri nici macar nu ne-au primit in scoala, nici sa iesim Desi era o vreme groaznica, am stat mult in picioare
Mai bine ne dadea vacanta! Proasta idee ' Scoala altfel ' !