Fiecare om are defecte nimeni nu-i perfect, deci nu-ti pot da un raspuns acestei intrebari
Fata perfecta din punctul meu de vedere va fi mereu o fata simpla, naturala, draguta in felul ei. Atat fizic cat si psihic, cel mai frumos lucru pe care il poate aprecia un baiat la o fata este sa fie naturala. Sa nu se ascunda sub o tona de fard si machiaj.
Asa atunci cand ajungi sa iubesti o astfel de fata, o vei iubi neconditionat, pentru ca ai cunoscut-o asa cum a dat-o Dumnezeu.
Din punct de vedere psihic, trebuie sa fie matura. E ok sa fim copii, pentru ca toti suntem in felul nostru pana la urma niste copii. Dar trebuie sa fie destul de matura psihic incat sa fie serioasa atunci cand trebuie si jucausa/glumeata atunci cand trebuiebig grin
In rest, totul vine de la sine. Evident ca fiecare avem gusturile noastre.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare
Neaparat draguta, de gasca, neserioasa si mereu cu chief de glume.SI NEAPARAT ROSCATA! asta e descrierea care mi-ar placea.
Dacă cineva are în minte fata perfectă, atunci e un căcat de om și merită săfie mereu trist și dezamăgit.
E de prost gust să ai în minte un șablon pentru fata perfectă și să compari fiecare tipă pe care o întâlnești cu modelul din mintea ta.
Ai dreptate, insa eu ma refeream la felul sufletului ei, pentru ca, totusi fiecare trebuie sa stim sa alegem pentru a trai fericiti, caci cand alegi o fata e de prost gust sa o schimbi.Eu nu am pus multe lucruri,doar sa fie neserioasa,mereu pusa pe glume,buna la suflet,si,nu chiar sufleteste vorbind,roscata, pentru ca daca nu conteaza chiar de loc daca o plac sau ne otrivim sau nu, de ce sa nu fim toti impreuna cu cineva care il cunoastem la piata, la biserica sau pe strada? Nu il cunoastem si nu ne trebuie vreun,, tabel,,. Nu?
Coerența ta mă uimește. și crede-mă, sunt atât de beat încât până și pisica mea articulează cuvintele mai bine decât tinme.
LisaJulie întreabă: