| RAY a întrebat:

Cum voi definiti voi normalitatea? Ce inseamna un om normal? Sau un om anormal? Unii considera homosexualii ca fiind anormali, alte persoane handicapul mental sau fizic, altii considera persoanele negative ca fiind ciudate, deci anormale. Ce e normal pana la urma?

Răspuns Câştigător
| FataȘarpe a răspuns:

Termenul "normal" nu exista. Este determinat de om, este ceva ce nu lasa oamenii sa fie originali si sa-si largeasca orizonturile. E un termen aparut ca oamenii de la putere sa poata preia controlul asupra unor omuleti inchisi mintali ce traiesc "normal". Totul este un simplu cuvant ce ne face sa ne simtim bine, desi noi suntem controlati astfel de oamenii ce ne impun anumite lucruri, pe care ei le vor si le folosesc inspre binele lor.

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cred ca normalitatea tine de faptul cum sunt majoritatea. Si cam asa e nu?
Adica daca e o tara plina de gay, tu esti ala anormal acolo.
In lumea asta cum majoritatea sunt ca noi, sunt normali.
Dar sunt diferite cazuri...

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Ce e minoritar e anormal?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Pai e anormal pentru ceilalti.

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Eu find ateu sunt anormal nu?

| Doub a răspuns (pentru RAY):

Eşti normal. thinking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Nu laughing
Pentru un coleg de al meu esti happy. Si chiar nu inteleg aceste persoane dar ma rog... Eu unul nu am o problema cu nimeni.

| RAY explică (pentru FataȘarpe):

Aia 10% care detin 75% din bogatile lumii asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Termenul „normal" exista de fapt.
Dar nu in context social.
In fizica / chimie/ stiinta in general exista normalitate.

Unii considera ca homosexualitatea e anormala. Pai treaba lor, oameni limitati. Niste homofobi trepanati. Nu e o boala orientarea sexuala diferita. Apoi, faptul ca atatea cupluri de hetero abandoneaza copii e mai normal? Si asemenea copii poate au o viata mai buna chiar adoptati de un cuplu de gay, cine stie. Deci lumea e si proasta. Asta e sigur. Majoritatea oamenilor considera ce e normal numai dupa ce considera anturajul, fiind codependenti de parerile altora. In realitate asta e anormal.