Tie trebuie sa iti placa. Nu conteaza ce spun ceilalti. Daca tu iubesti o fata, intrebi pe altii daca sa fii cu ea? Daca ei spun nu imediat nu o mai iubesti? Nu cred. Asa si cu masinile si cu orice altceva. Viata trebuie sa fie a ta, nu a altora. Cere sfaturi cand ai nevoie de ele dar sa nu decida altii in locul tau.
Cumpar o masina ca sa arat ca sunt fitos! sau ca sa arat lumii ca "am saltat in rang"
Cred ca totusi nu ar trebui sa le placa lor, pe cat tie. Tu o platesti/conduci/repari/asiguri - altfel e ca si cum te-ar imbraca altii in costum roz - cand tu vrei/simti ca ai fi mai confortabil in blugi si geaca neagra de piele .
Iar piesele/service-ul e scump la toate - indiferent de tendintele pietei/consumatorilor, create de altfel de vanzatori/distribuitori.
Personal, detest ideea ca daca e X sau Y marca - automat e mai buna/fiabila/fara probleme/etc. Ar trebui sa te ghidezi dupa parerea lor - daca esti soferul lor si ei platesc, te ghidezi dupa parerea pietei daca vrei sa o vinzi mai usor.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: