anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cumparati porc de craciun? gripa porcina haaaaaa

18 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Dar nu are nici o legatura carnea de porc cu gripa porcina. din cate stiu eu gripa porcina nu se face de la carnea de porc.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Hai sa fim seriosi, bani sa ai, ca de sarbatori tot romanul are de toate, in rest cum o vrea Dumnezeu.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu am loc sa-l bag in apartament si daca as cumpara nici macar nu stiu sa-l prepar si noi anumite chestii de la porc nici nu le mancam. pe scurt: nu.

| juniper a răspuns:

Mai bine face mama salata de Boeuf.

| Ana a răspuns:

Dar nu faci gripa porcina daca mananci carne d porcwinking

leonardk
| leonardk a răspuns:

La mine criza a rezolvat gripa. N-am bani sa cumpar porc, deci sunt salvat! (cui pe cui se scoate).

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, la fel cum a zis si Stefan, cred ca,- mai toti romanii, vor pune pe masa traditionalele sarmale, salata de beuf, rulouri delicioase (cu oua fierte, carne, ciuperci, bacon sau costita si cu marar si patrunjel ) infasurate in pielita de la piept de pui si facute in cuptor ( pe capac intors si asezat pe o cratita cu apa la cuptor la foc mic ) sau friptura de porc sau pui si apreciatul curcan umplut cu orez si portocala si mar ( poate fi si un pui umplut ), facut la cuptor la foc potrivit, ce romanul il accepta cu placere pe masa sa, apoi placinta cu branza si ravase, prajituri de tot felul, si tortul diplomat sau de ciocolata,-( caci ce e mai bun si proaspat, dacat acela facut in casa cu migala si cu multa dragoste )etc,... Lucien.

| mircea a răspuns:

Pe care din ei? Haaaaaaaaa...

| necunoscutul a răspuns:

Avantajul este ca cei care cumpara daca mor, mor satui iar ceilalti care nu cumpara, mor de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina, ai cumva doua conturi? nu de alta, insa mi se pare ceva iesit din comun ca dou useri sa puna o intrebare idendica din toate punctele de vedere si in acelasi timp aici pe TPU. :))
http://www.TPU.ro/......-haaaaaaa/
am numarat pana si acelasi numar de litere,, a'' din cuvantul haaaaaa.Si totusi... el nu se grabeste sa raspunda primul. :))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am alt cont, pe cuvant de onoare, telepatie, mi s-a mai intamplat sa postez aceeasi intrebare in acelasi timp cu un alt user si sa o sterg pe a mea sa adaug alt continut, mi s-a intamplat sa fiu gand in gand cu useri de aici si ei stiu cine sunt si pe ce tema.
Raspundeti si la porcul meu, va rog frumos laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-mi plac mie chestiile astea paranormale, cum dreak sa apara doua intrebari identice si in acelasi moment? E cam ca la loto, posibilitatea sa se intimple e cam de unu la un miliard rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate confirma admin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ups... te'a lucrat putin site'u.
Ce e cu pasiunea asta de a avea cateva conturi?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bizzare nu se pot face mai multe conturi, ai incercat? enigma glumeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai mai alllinna nici macar o intrebare nu puteai sa formulezi, trebuia sa-i dai copy si pastelaughing am sa-i spun lu raluca sa-mi puna cate o eticheta la fiecare intrebare pusarolling on the floor
Hai ca m-ai facut sa cad de pe scaun, nu am mai ras asa de cand te-am prins pe tine si pe cealalta cu acelasi raspuns copiat din aceeasi sursarolling on the floor...as vrea sa stau mai mult pe aici...imi e ciuda pe @enigma ca are parte de toate intamplarile astea spumoasehee hee
Alllinna, genetic vorbind, cred ca ai si o sora geamana, fericit cred ca e sotul tau...cand ai terminat tu...pac mai intra una identica si cu aceleasi intenti rolling on the floor
Rad o saptamana... faci tu ceva si de revelion sa ne distramrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate face Ralucra vreo adaptare la program sa punem web si sa facem conferinta de sarbatori, pe chat este posibilitate de web si microfon?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt aproape sigura ca vom avea carne de porc pe masa de craciun...cat despre gripa porcina... mi se pare o aiureala menita sa-ti ia banii (pe care ii dai pe medicamente...)nu zic ca nu exista... da mi se pare ceva putred aici...pana acum nu era nici un fe de gripa si acum sunt de toate:porcina, aviara...

Întrebări similare