Daca ai de ex vitiligo sau alta boala care presupune scaderea nivelului de melanina din organism (care da culoare ochilor, parului, pielii) se poate schimba culoarea ochilor dar e extrem de grav daca ajunge sa se intample asta, ochii aia nu mai sunt sanatosi deloc.
Si voluntar sunt foarte multi oameni care au facut asta, exista o interventie la nivelul ochilor care presupune implantarea unei pelicule colorate (orice culoare vrei) si ochii raman asa pe vecie (asa ar trebui), dar e riscanta, sunt putini doctori care fac asa ceva. Gasesti clipuri pe Youtube cu intreg procesul.
Probabil o infectie ar putea cauza asa ceva, nu, nu cunosc, nici nu am auzit de asa ceva, desi sunt pasionat de stiinta
Nu, n-am auzit! Și eu aș vrea să-i am albaștrii, dar îi am căprui. Asta-i viața! Îmi trage cineva o palmă vă rog?
Exista un medicament pentru tratarea glaucomului, folosit intr-un procent mai mic pentru cresterea genelor, ce are ca efect advers schimbarea culorii irisului intr-o nuanta mai inchisa.
Ochii inchisi la culoare contin un pigment negru numit melanina in proportii diferite in functie de individ, daca gasesti o modalitate prin care poti inhiba si distruge toata productia de melanina (care are rolul ei in organism ) si totusi sa ai un organism sanatos anunta-ma si pe mine. Schimbarea culorii irisului dupa o anumita varsta este datorata de anumite disfunctii ale organismului.
Spuneau unii ca alimentatia raw si ingurcitarea de bauturi cu multa clorofila ar schimba culoarea ochilor dar este doar o ineptie. Poti sa iti schimbi culoarea prin operatie, dar nu merita riscul.
Coco_9231 întreabă:
tweety_8071 întreabă:
Anonymus101 întreabă: