Probabil o infectie ar putea cauza asa ceva, nu, nu cunosc, nici nu am auzit de asa ceva, desi sunt pasionat de stiinta
Daca ai de ex vitiligo sau alta boala care presupune scaderea nivelului de melanina din organism (care da culoare ochilor, parului, pielii) se poate schimba culoarea ochilor dar e extrem de grav daca ajunge sa se intample asta, ochii aia nu mai sunt sanatosi deloc.
Si voluntar sunt foarte multi oameni care au facut asta, exista o interventie la nivelul ochilor care presupune implantarea unei pelicule colorate (orice culoare vrei) si ochii raman asa pe vecie (asa ar trebui), dar e riscanta, sunt putini doctori care fac asa ceva. Gasesti clipuri pe Youtube cu intreg procesul.
Nu, n-am auzit! Și eu aș vrea să-i am albaștrii, dar îi am căprui. Asta-i viața! Îmi trage cineva o palmă vă rog?
Exista un medicament pentru tratarea glaucomului, folosit intr-un procent mai mic pentru cresterea genelor, ce are ca efect advers schimbarea culorii irisului intr-o nuanta mai inchisa.
Ochii inchisi la culoare contin un pigment negru numit melanina in proportii diferite in functie de individ, daca gasesti o modalitate prin care poti inhiba si distruge toata productia de melanina (care are rolul ei in organism ) si totusi sa ai un organism sanatos anunta-ma si pe mine. Schimbarea culorii irisului dupa o anumita varsta este datorata de anumite disfunctii ale organismului.
Spuneau unii ca alimentatia raw si ingurcitarea de bauturi cu multa clorofila ar schimba culoarea ochilor dar este doar o ineptie. Poti sa iti schimbi culoarea prin operatie, dar nu merita riscul.
Coco_9231 întreabă:
tweety_8071 întreabă: