| LolitaLo a întrebat:

Cuuuuuuum pot sa slabesc cam vreo 10 kg pana in aprilie sau cel tarziu in iunie? Stiu ca trebuie sa mananc mai putin, fara dulciuri etc si mai mult sport. Da nu stiu cum sa va zic... La un moment dat ma simt hotarat sa fac asta, dar dupa un timp imi trece si zic : Eee, las ca de maine incep. laughing Si nu ma pot abtine de la dulciuri. Sau de exemplu la scoala ce pot manca? Daca nu-mi pun ceva de acasa si parintii imi dau bani is fff tentata sa imi iau ceva dulce, ca altceva nu pot sa imi iau de la chioscul de la scoala. Va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| bybyu a răspuns:

Ar trebui sa te duci la medic si sa ii spui sa iti prescrie o dieta de slabit.

| PouBlueGirl12 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta, Ai putea sa iti faci un semn pe mana de FARA DULCIURI sau ceva si de fiecare data cand vrei dulciuri sa faci exercitii sau daca nu merge trageti o palma cand vrei ceva dulce! :-) la mine merge

| duuh a răspuns:

Daca tot o sa spui ca incepi de maine, presimt ca vei arata la fel si in aprilie, sau, eventual, te vei ingrasa.

| LolitaLo explică (pentru duuh):

Cred si eu thinking laughing

| thetraveler a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna sa te privezi de dulciuri.incearca sa consumi tuberculi de topinambur sunt dulci si crocanti si sunt foarte satiosi