NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Dacă ai avea acces la o baghetă magică, cu ajutorul căreia ai putea să schimbi la tine ceea ce te diferenţiază de majoritatea oamenilor, ai folosi-o?

76 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru Kaℓi):

Nu ştiu ce să zic, e discutabil. Mai chinuitor decât să fii bolnav şi dependent de insulină?

| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

Dependenta de insulina nu e reversibila, NOname.

NOname
| NOname explică (pentru Kaℓi):

Eu una, rămân sceptică.

Uite încă ceva despre diabet:
http://youtu.be/0viz3jej1w0
http://youtu.be/hoqi_io6WDo

| pepy63 a răspuns:

Multe dorințe a avea, dar din păcate nu exista așa ceva, dar exista Dumnezeu ne rugam si toate vor fi la timpul lor

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Dar deja sunt diferit fata de alti, de la adn pana la personalitate, nu as avea nevoie de asa ceva

NOname
| NOname explică (pentru RAY):

Reciteşte întrebarea!

| Sportfreak a răspuns:

Nup, imperfectiunea te face pe tine ca om unic, deci care ar fi rostul daca ai fi o,, clona''?

| ariana8228 a răspuns:

Sincer nu, pentru ca e bine sa fi tu, esti deferit, iar asta te face special... Asta e parerea mea, si nu mi-o voi schimba...

| ariana8228 a răspuns (pentru MarcelineSykes):

Serios? E bine sa fi tu, nu cine vrei sa fi, poate ca daca esti deferit de alti, esti deosebit pentru tine, doar parearea ta conteaza pentru tine, nu parerea altora...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acel ceva care ma face diferit de restul, e un lucru bun, nu as folosi bagheta.
Daca e un lucru rau, gen sa am o placere sa violez scorburi de copaci, in special de sterjar, si sa nu ma pot controla laughing l-as schimba.
Ma rog, daca nu zice nimic copacul, nu e viol. Intelegi ideea.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

laughing Da, iar pe lângă pedofilie, zoofilie şi alte chestii de genul, care parcă nu ţi-ar veni să le păstrezi, cred că şi atunci când, de exemplu, ai un membru lipsă, ai prefera să-l ai, ca toţi ceilalţi. Dar sunt, mai degrabă, nişte excepţii.

| Liviu a răspuns:

Mi-a spus mami cand eram mic ca daca nu am ceva dragut de spus de anumite rase care locuiesc in Romania si nu sunt romani sa nu zic.Deci prefer sa nu zic ce as face cu aceea bagheta big grin blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Da,foarte corect, ar trebui sa iti dai funda singura, daca s-ar putea happy

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru pe care il au in comun majoritatea oamenilor este faptul ca sunt prosti.

| Vla2ca a răspuns:

Da mi as schimba lașitatea, sa fiu mai curajos

NOname
| NOname explică (pentru Vla2ca):

Ai impresia că majoritatea oamenilor nu sunt laşi? laughing Atunci ar trebui să vezi ce faci şi cu naivitatea.

| madymeow a răspuns:

Big Talk. Imi place intrebarea si ma intriga. Dar spune-mi tu, cum as putea sa imi doresc sa fiu ca toti ceilalti cand eu incerc sa gasesc mereu lucruri care ma diferentiaza? Nu asta ar trebui sa facem toti? Cum ar fi o padure cu copaci identici? Si ca sa nu mai raspund doar cu alte intrebari...
"Ei rad de mine pentru ca sunt diferit? Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel."

NOname
| NOname explică (pentru madymeow):

I feel you. laughing

| venusdoom a răspuns:

Poate daca ma intreba cineva asa ceva in liceu...as fi stat pe ganduri. Dar acum sunt mandra ca nu mai incerc sa fiu pe placul altora, ci pe placul meu. Chiar si cu riscul de a parea ciudata. Asa am fost vazuta toata copilaria, dar acum zambesc cand cineva imi atribuie un asemenea adjectiv.
Deci, nu. Nu as vrea niciodata sa fiu ca si ceilalti. happy

NOname
| NOname explică (pentru venusdoom):

happy

| Camille27 a răspuns:

Nu. Elementul ala care ma diferentiaza de majoritatea oamenilor e tocmai un atuu al meu.
De ce mi-as dori sa fiu ca ceilalti si nu o persoana cu un caracter unic?

| Vla2ca a răspuns:

M as face mai curajos

| RainmakerX a răspuns:

Nu. Ar fi plictisitor...

| Satango a răspuns (pentru LoveSleep):

Acel răspuns care vrei să te arate inteligent, dar de fapt te cufundă în prostie.

| LoveSleep a răspuns (pentru Satango):

Nu văd pe nimeni aici care are legătură cu prostia, în afară de tine. Și dacă răspunsurile mele mă cufundă în prostie, ar trebui să ai grijă, ești pe cale să-ți pierzi virginitatea.
Eu zic să profiți, e singura ta șansă.

| ALGator a răspuns:

E un paradox.

Ca sa vreau sa folosesc bagheta trebuie sa inteleg mai intii ce obtin cu ea.

Oamenii sunt ei insisi diferiti intre ei.
In momentul cind as folosi bagheta, ar insemna ca ea face o medie la momentul respectiv a atributelor care apar la suficient de multi oameni pe care tot bagheta ii defineste ca majoritate. Sa zicem 2 miliarde au diferente minime intre ei.
Cind o folosesc, bagheta imi elimina (sau niveleaza) toate atributele care nu intra in lista celor doua miliarde.
Devin,, ca ei" incluzind aici si calitati fizice a inaltime, greutate, stare de sanatate?
Ce facem cu sexul? Daca cele doua miliarde sunt numai femei? Devin femeie?
Orisicit, presupunind ca bahgeta rezolva aceste probleme, ca de aceea e magica, peste nu multe secunde vor aparea noi oameni cu calitati dinafara celor 2 miliarde standard si dintre acestia vor disparea unii.
Media calitatilor comune se schimba si, implicit si eu, devin iar deosebit fata de majoritate, poate in numai citeva secunde. Ce am cistigat?

NOname
| NOname explică (pentru ALGator):

Nu am mers cu imaginaţia atât de departe. laughing
Oricum, e irelevant.
Ideea e să-ţi răspunzi sincer dacă ţi-ai dori să te schimbi într-o privinţă sau în mai multe, practic, sub presiunea majorităţii, dacă ai putea.

| ALGator a răspuns (pentru NOname):

Da, mersi pentru lamurire.
E o intrebare simpla la care e greu de raspuns.

As schimba acele lucruri de care as putea fi convins ca majoritatea are dreptate. As schimba alte lucruri daca as fi sub amenintare, ca sa supravietuiesc.

Desi pina acum m-am mentinut: nu-mi place fotbalul, nu-mi place sa dansez, nu vorbesc mult la telefon, nu golesc sticlele de bautura la petrecere pentru ca asa imi cere tovarasul de la masa :-)

Pe de alta parte, colectivul in care lucrez are nevoie de munca mea in timpul orelor de program iar eu, in loc sa ma schimb, stau pe internet. La asta au Ei dreptate.

Ar mai fi de adaugat ca exista societati mai dominante si altele mai putin dominante.
Cele mai putin dominante (sa zicem cele din Scandinavia) te lasa in principiu sa fii cum vrei cu conditia sa te poti racorda la un numar limitat de puncte de contact cu societatea. De exemplu sa respecti legile si un minim de principii morale.