NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Dacă ai avea nevoie de o transfuzie de sânge şi, mai ales, dacă ai avea cancer, ce tip de sânge ai prefera, de la o persoană vegană, care s-a alimentat sănătos şi sângele căreia are proprietăţi curative sau de la o persoană oarecare, cu un stil de viaţă plin de obiceiuri nocive (atât pentru ea, cât şi pentru alţii)?
Înainte de a răspunde, vă propun să vizionaţi un scurt material.
"Vegan Blood Kills Cancer"
http://youtu.be/7fSabEgAAJo

290 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns (pentru NOname):

Nivel de ignoranta, sau nivel de cunostiinta?
Da, ai dreptate, am ramas ca la inceput. Si voi ramane. Nu tu ziceai ca sunt irecuperabil? Si asta asa e, pentru caam deja convigeri ferme formate, si pentru ca veganismul are probleme serioase cand il confrunti cu adevarata realitate, de aceea nu il pot accepta.
Nu ma uit la filmulet. Sigur e propaganda pura. Stiu ce am in casa. Floricica noastra (asa o cheama) nu ne ia in coarne pentru ca o mulgem, si traieste asa de ani de zile. Mai mult, ca sa dea lapte, trebuie sa aiba vitel din cand in cand, deci participam si la multiplicarea speciei, si ce e rau in a ii da prilejul sa aiba vitel? Deci ce e rau cu privire la mine in a bea o cana cu lapte? Ce fac eu gresit in asta, lasind la o parte ce faci altii, pe care ii poti vedea probabil in film. Daca unii terorizeaza animalele, nu cred ca e cazul sa generalizezi, doar daca m-ai vedea pe mine terorizindu-mi porcul, vaca, ciinele sau alte animale ai putea spune ceva. Dar atit cit am grija de ele sa le fie bine, sa aiba tot ce au nevoie, in schimbul libertatii lor, care poate fi plina de primejdii, de ce sa nu beneficiez si eu de pe urma lor? Ti-am mai zis, porcul meu duce o viata de huzur timp de un an sau doi cit il tin, si suferinta lui e doar de cateva momente la sfarsit, eu, si toti cei de pe aici, nu stam sa chinuim bietele animale.
Hai, gata, ca asa o mai lungim inca un secol. Sunt irecuperabil, si gata. happy

Am vazut ca ai pus alta intrebare. Daca nu e pe acelasi subiect, ma bag si acolo, poate mai stam si acolo cateva luni la taclale. happy

| nicu_9291 a răspuns:

Nu asi tine cont de cat sa ma fac bine si atat cei care au retineri sunt de persoane cu mentalitate invechita e doar parerea mea si atat

| AdryFlorea a răspuns (pentru NOname):

Înțeleg că îți plac animalele, și nu mai vrei să fie omorâte și mâncate, dar fiecare are alegerea lui în viață, dacă mănâncă carne, dacă nu. Poți să fi vegan, dar nu te du la lume și fă-i să fie vegani.

| Emmy125 a răspuns (pentru NOname):

Pai daca sărac doar analizele standard de unde stiu aia daca sângele provine de la un vegas sau nevegan?
Daca nu pot sa stabilească daca e alcoolist sau drogat, poate sa dovedească ca e vegan?
Fara supărare, dar tu esti naivul aici.
Sângele e sânge. Ei verifica sa nu fie vreo boala transmisibilă prin sânge si tipul (A, B, AB sau 0 cu - sau +) si cam atât.

NOname
| NOname explică (pentru Emmy125):

Am prezentat un caz Ipotetic. Imaginaţia aia chiar nu funcţionează deloc-deloc?

| Emmy125 a răspuns (pentru NOname):

Atunci sa răspund la intrebare. În caz ca as fi întrebată, as zice ca prefer sânge de nonvegan. Nu de alta dar daca respinge organismul meu sângele acela atât de sănătos? laughing
Sa-i dăm organismului ce are nevoie si cu ce e el obisnuit. Nu vreau sa traiesc 100 de ani numai cu frunze si iarba. Prefer sa traiesc 60 cu mancarica buna de procusor. Si zice asta o fata de 50 de kg la 1, 70 happy ( asta ca sa nu va închipuiți ca am 100 de kg laughing )

NOname
| NOname explică (pentru Emmy125):

Numai cu frunze şi iarbă nici nu îţi propune nimeni să trăieşti.

NOname
| NOname explică (pentru AdryFlorea):

"...dar fiecare are alegerea lui în viață, dacă mănâncă carne, dacă nu. Poți să fi vegan, dar nu te du la lume și fă-i să fie vegani."

Când sunt fiinţe nevinovate la mijloc, fiinţe care nu şi-au dat acordul (cum ar fi copiii, animalele non-umane), fiinţe care sunt supuse la diverse chinuri, nu se mai pune problema de o simplă preferinţă Personală şi Inofensivă, ca cea de a asculta muzică sau nu, de a purta galben sau roşu. Şi aşa cum avem tot dreptul să-i impunem unui violator de copii să nu mai violeze (eliminându-l din societate), acesta neavând dreptul să ţipe "lăsaţi-mă în pace, e alegerea mea în viaţă de a viola copii!", aşa suntem îndreptăţiţi să spunem "nu" şi violenţei faţă de animalele non-umane, care Nu au ales să fie violate, torturate, ucise şi mâncate. Nu e nimic Personal în alegerea de a chinui şi de a ucide pe cineva, care n-o merită şi care nu şi-a dat consimţământul.

Lumea nu e corectă și nu va fi niciodată corectă. Îmi pare rău... Animalele se omoară ca să fie mâncate. Dacă chiar te gândești la asta chiar ți se pare înfricoșător...

NOname
| NOname explică (pentru AdryFlorea):

Lumea e aşa cum o facem, cel puţin a noastră...

Bine. Scuze că îți zic aici, public, dar poți să îmi răspunzi la mesaj, te rog?

NOname
| NOname explică:

Http://youtu.be/BPZ6xisBiUA :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la o persoana cu tip de sange care mi se potriveste.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Se presupune că ambele ţi se potrivesc...ca şi grupa sanguină.

| Purec a răspuns:

Ce trist...ce video partinitor. fara surse credibile..perfect pentru oameni care vad intr-o singura directie.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Chiar crezi că ţi-ar păsa ce sânge ar fi, sau de la cine, atunci când vine vorba de salvarea unei vieţi, chiar de pretenţii nu este loc!

NOname
| NOname explică:

You decide.

http://www.facebook.com/......002515995/

| NadyPorahy a răspuns:

Nu conteaza de la cine vine sangele, conteaza ca iti salveaza viata.

| doctorandus a răspuns (pentru NOname):

Marginean e bolnav psihic. El trateaza cancerul doar cu fructe si legume. Din pacate nu e o gluma.