Da, chiar as vrea sa ma intalnesc, dar dupa ce il cunosc mai bine in spatiul virtual.
Imi si imaginez cum ar fi TPU users meet ))
Si da, as vrea, de ce nu? Insa sunt fooooarte mici sansele sa se intample asa ceva. Deoarece nu ma duc in alte orase.
Da, mi-aș dori să o întâlnesc pe o tipă Iustina parcă o chema, singura fată care a zis sincer că ar accepta pentru 4 sute de euro să-mi înghită sperma
M-aş întâlni cu NO Name, chiar sunt foarte curios să văd cum arată şi ce trăsături de înfăţişare are.
Cu toţi ştim că are o minte strălucită, dar aş băga mâna în foc că aşa e şi înfăţişarea.
Eu am vorbit cu multe persoane de pe TPU dar nu am intalnit pe nimeni inca.
Ar fi destul de interesant.
Nu stiu, dar cateodata ma gandesc ca v-ati plictisi cu mine. Pentru ca nu merg in baruri, discoteci si alte locuri de distractie; ci doar in cele de recreere. La plimbare in parc sau la o terasa.
Subiecte de discutie s-ar gasi, chiar daca in general ma reprezinta tacerea.
Da ar fi o experienta interesanta daca acea persoana nu e una care te judeca pentru ce ai postat aici si nu are idei preconcepute sau nu ai mintit in legatura cu ce ai scris. Poate s-ar lega multe prieteni frumoase avand in vedere ca de multe ori straini fiind ne sfatuim si sutinem