Sigur e mort de beat, fmm de dobitoci din cauza lor mor și oamenii nevinovați
Abia se misca.
Si nu e doar mort de beat, se vede pe el ca a si prizat ceva.
Tu esti grav pe depresie, numai intrebari d-astea despre saptamani si zile de trait ne dai )). Cel mai probabil as avea o criza de nervi in una din zile, mi-as baga si mi-as scoate constant in ea de viata ofticandu-ma ca ma duc, voi fi cu moralul la pamant fiind iubitor de viata, iar zilele alea ma voi gandi doar la asta, nu cred ca m-as putea redresa, nu ai cum...te-ai amagi degeaba.
Tocmai ce am fost deranjat din somn. M-a trezit un RO-Alert de pe telefon, acum sunt creaturi pe afara... cred ca este ultima mea saptamana :O!
Eee lasă că tu oricum aveai întâlnire cu tacto
Cu,,T'' [mare] !
N-ai sa vezi)
Mi-aș da demisia și aș face un video de dezvoltare personală "cum sa traiesi fara sa mai muncesti o zi in viata ta".
Exact la fel ca si pana acum. Cam asa se intampla de fapt, nu sti cat duci si ar trebui sa iti pese mai mult de unele lucruri.
In mod sigur nu m-as mai duce la servici si poate as cere iertare de la toata lumea sa ma ierte daca am gresit cu ceva sunt om deci pot gresi si le-as spune ca doresc sa fie fericiti.
Cred ca in ultimele ore ramase as lua pe cineva cu mine, astfel moartea mea ar avea mai multa semnificatie.
Ai ceva imaginație. da mie nu îmi plac manelele și nici băutura. Prefer dulciurile
Gresit. Voiai sa dai de fapt link la asta - https://www.youtube.com/watch?v=7pxDT6XQxmg
Cred că ți se trage de la rudele tale creștine ei tot o ardeau cu sfaarsitu lumii și de astea, te-au hipnotizat si pe tine
Bai sa știi ca aici mai nimerit, mai puțin la hipnotizat
Nu am treaba cu Barbosul ceresc
Eu cred că ești pe ultimul episod și nu ști cum să ne spui mai ai o săptămână și îți cântă fanfara bisericii
*Fain poza ta de la profil*
Nu îs genul care sa ii placa lumina reflectoarelor, dacă era sa ma duc după Elodia ma duceam pe mod silent
Nu cred că te primea acolo Elodia pe tine nici iadul nu te primește sorry ești pe cont propriu mersi pentru apreciere c. oaie
Nici iad nici rai, asta nu sună rău înseamnă ca rămân printre muritori de rand
Azi sunt mai indulgent așa că purgatoriul te va primi cu brațele deschise
Soarta mea depinde de tine
Nu mersi, uite ca refuz și purgatoriul :p
Ok cale de întoarcere pentru tine nu mai exista.
Soarta ta și nu numai mereu o depins de mine, doar că de la un timp ți am oferit liberul arbitru'
Sa depind eu de cineva? Mai bine mor!
Când decid eu vei muri, nu e după tine nesuferito
https://youtu.be/LU3XwmLWZok
Numai una i silentRain
Fugi și dormi e târziu pentru tine
Never
Asa de mult îți place viata
Suficient de mult încât sa nu renunț asa ușor la ea.Presupun ca tie nu-ți place
Mie nu-mi plac multe, asta nu însemna neapărat ca o sa și fac plaja pe linia de tren
Sigur ca nu.Iti trebuie si un oarecare curaj sa faci asta.Sau lașitate.
Lașitate, pentru ca aleg metoda ce ușoară în loc sa caute soluții
De acord cu lasitatea, dar nu orice are soluții.
Dacă n-ai nimic de pierdut, de ce sa nu apelezi la solutia asta?
Pentru ca mai devreme sau mai târziu tot acolo ajungi, sa trăiești e o șansă unica
Înainte sa plec a-și da câteva telefoane, Vreau sa se simta mizerabil câteva persoane
După îmi fac o cafea, ascult muzica și o aștept cu drag pe cucoana moarte
N-am sa te mint, nu vreau sa plec singura de pe acest pamant, asa ca voi incerca sa adun cativa tovarasi de drum:}
Si eu aș face același lucru oare mai găsești tovarăși în ziua de azi?
Adica daca luam COVID-ul? Vedeam ca aproximativ intr-o saptamana majoritatea se curata.
Acum serios, probabil ca as sta foarte mult timp in natura. Sa aud pasarile si greierii. Cum e in gradina mea. Nu am bani sa vizitez marile orase ale lumii. M-as multumi cu natura in care o sa ma reintorc pe vecie dupa saptamana aia.
Mi le-aș petrece încercând să duc cu mine cât mai multe persoane. Glumesc, mi le-aș petrece cu tine.
Cum mine? Vrei sa experminetezi iadul inainte sa ajungi în el
Dacă în viziunea colectivă iadul este ceva urât nu înseamnă neapărat că e așa, mai ales când de fapt e doar la suprafață nu și în interior, joac-o p-asta!
Definiția din dex te cam contrazice, iadul este un basm urt el nu exista 'dar totus are puterea de a manipula gânderea umana'(nu a tuturor, doar unii)
Ție nu ți-e frica de Baubau?
Nu, mi-e frică de lucrurile care sunt într-un anumit fel nu de cele care par într-un anumit fel sau vreau să pară, mai joac-o și p-asta!
Pfoooai, mai dat pe spate
Nu mai am replica
))) hahahahahah
Nici eu nu am mai avut la ce ai scris tu.
Hmmm greu de răspuns pentru că este foarte puțin timp rămas puteai sa spui măcar 1 an atunci spuneam tot dar așa nu știu ce să spun ) îți dai seama că nimeni nu se gândește la așa ceva
OzVrajitorul întreabă:
Happyjump întreabă: