...sau un animal extraterestru, undeva pe o planetă mult mai prielnică vieţii, dintr-o specie mult mai adaptată condiţiilor planetei, mult mai rezistentă, mult mai inteligentă, mai fericită, mai complexă, mai longevivă...(dacă există, desigur). Cred că ar fi o experienţă interesantă.
Buna
In catelusul pe care l-am pierdut
adica un pechinez imperial
O zi buna tuturor
In maimuta. Asa as mai avea odata ocazia sa devin om. In rest, fiacare trecem prin mai multe stadii ale evolutiei in viata asta animalica de om si anume trecem de la porc la magar sau de la caine la lup.
Mi-ar plăcea să mă transform într-un tigru alb, adevăratul rege al junglei!
Pentru mine ar fi minunat se evadez de pe pamant, sa fiu cu totul libera dar sa fiu in acelasi timp privita cu teama, sa fiu ceva maret, sa stiu ca merit sa zbor, sa simt vantul rece sub aripi. De aceea voi alege sa ma transorm intr-un soim.
Boc, blaga, basescu! sau..chiar in seful serviciul secret de criminalista al statelor unite
Tigru auriu.
http://chuknum.com/wp-content/uploads/2011/06/494133676_40e48af34a.jpg
Intr-un purice.Dar numai pentru o perioada scurta de timp.
Asa imi voi putea stresa prietenii.
Intr o pisica deoarece nu are nicio responsabilitate decat sa doarma si sa se joaace, sa manance si cam atat
Urs. De ce?
1)Stau in padure
2)Nu prea am inamici
3)Hibernez iarna.
4)Uite asa!
Fluture. As vrea ghepard, leopard sau leu, dar pe langa ca hrana se misca repede si cu stomacul gol e si mai greu de prins, m-ar vana oamenii.
SilentRain întreabă:
YTwatchdog întreabă:
AliceInMordor întreabă:
Andrei1903 întreabă: