Inca nu am scris desii am tot vrut, ar fi despre mine, si i-as pune titlul "Cum gandeste Dumnezeu".
"Jurnalul unei visatoare" sau "Bibliografie".
Personaj principal eu secundare iubitul, fosti, familie etc adica ar fi despre mine.Am incercat sa incep una dar m-am pierdut pe drum.
Am incercat sa scriu ceva pe Wapp dar mai mult de 20 de persoane nu au citit-o, așa că n-am mai continuat. Pe un capitol îmi lua vreo ora dar nu era foarte lung capitolul.
Am scris una pe fostul cont de wattpad. Era destul de cliseica, pe scurt un nephilim juma demon, juma om pe nume Bezeth fiul lui Lilith si Adam incearca sa salveze lumea de apocalipsa din 2012. Personaje:
Bezeth protagonistul
Lamia antagonista
Cain ajutorul antagonistei
Abel ajutorul protagonistului
Elizabeth Kutenberg o psiholoaga nemtoaica ca reincarnarea primei iubiri a lui Bezeth
Ivan zis rusu seful orfelinatului unde a crescut Daniel Stoian aka Bezeth
Ce-ainclus cartea: Lupte cu demoni, cu varcolaci, exorcism, ritualuri magice, mortea protagonistului ca sacrificiu suprem.
Ce s-a intamplat cu cartea? Mi-am sters contul si nu am salvat datele in PC. Mi-a luat cam 2 luni ca scriam cand aveam chef si inspiratie, un capitolavea 2-3 pagina si in total a avut 10 capitole. Totusi n-a fost prea citita.
ZoeyMe întreabă: