Daca as stii ca daunez societati si ca din mila are grija societatea de mine sau ca as putea face rau m as sinucide, cine stie in orice caz prostii suntem cu toti, cu toti facem prosti si inca mari, dar ce sa facem mergem inainte, ce vina au ca asa sunt?
Nu am defecte atat de mari, dar pe cele pe care le am, le accept, ba chiar mi se rupe de ele, daca nu sunt remediabile.
Nu. Cine sunt ei ca sa-mi puna mie o ETICHETA precum aceasta?
Multi oameni au un psihic considerat normal dar nu se comporta ca atare deci nu ar fi o mare diferenta intre mine si ei.
Sunt de parere ca atata timp cat nu ai placerea de a face rau altora sau alte apucaturi ciudate atunci tot poti sa realizezi ceva bun in viata.
Daca un medic iti confirma acest diagnostic, asta e, trebuie sa accepti realitatea.
Majoritatea tulburarilor psihice implica si un grad de intarziere mintala, mai ales daca acestea survin in urma unor traume suferite in copilarie sau in adolescenta.
Ca pacient ai dreptul de a fi informat asupra starii tale de sanatate, a interventiilor medicale propuse, a riscurilor potentiale ale fiecarei proceduri, a alternativelor existente la procedurile propuse, inclusiv asupra neefectuarii tratamentului si nerespectarii recomandarilor medicale, precum si cu privire la date despre diagnostic si prognostic.
Ai si dreptul de a decide daca mai doresti sa fi informat in cazul in care informatiile prezentate de catre medic ti-ar cauza suferinta, dar si medicul poate lua aceasta decizie in cazul in care apreciaza ca informarea te-ar afecta in mod vadit.
Sa stii ca asfel de persoane sunt foarte puternice de multe ori isi depasesc conditia, si fac lucruri pe care persoanele normale le nu le fac.Si foarte ambitioase.
Din pacate fiind mai retrase nu prea au prieteni, din cauza,, handicapului'' societatea nu-i accepta.
RAY întreabă: