anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai trasaturi frumoase la chip si corp,hainele te prind bine dar esti ignorat(a), nu se uita nimeni la tine sau sa flirteze pe strada sau in spatii publice, nu esti abordat(a) ci trecut(a) cu vederea in mare parte ce inseamna? Blestem sau nepasare?

58 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"esti ignorat(a), nu se uita nimeni la tine...ce inseamna? "

denotă in mod clar hidoșenie/urâțenie și pe dinafară și pe dinăuntru

| Motisor a răspuns:

Înseamnă că tu vrei să fii băgată în seamă dar tu nu bagi pe nimeni înseamnă. Dacă nu vorbești nu te bagă nimeni în seamă doar pentru că treci tu pe stradă. Când a fost ultima dată când ai abordat tu pe cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

NU sunt urata! Am mentionat in intrebarea anterioara

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Motisor):

Eu sa abordez pe cineva pe strada ar fi considerat suspect, oricat de politicoasa as fi, chiar daca as vrea, cu toate ca nu urmaresc nimic diabolic.

anonim_4396

As aborda pe multi indiferent de varsta, doar ca oricat de bine as spune si oricat de ingrijita as parea, pare ca e degeaba.

anonim_4396

O fi ceva la nivel de aura? Cineva din familie a spus ca ar pleca de acolo.

| Motisor a răspuns (pentru anonim_4396):

Lucrurile acestea se întâmplă doar în mintea ta, nu o sa considere nimeni suspec nimic, nu te urmărește nimeni pe stradă să vadă ce faci și nu îi pasă nimănui cum ești îmbrăcată și cum arăți dacă nu începi să vorbești cu cineva.

Mi s-a întâmplat să mă abordeze fete pe stradă (deși de foarte puține ori), dar nu a fost absolut nimic suspect, fie mi-au facut un compliment fie am purtat o conversație normală despre vreme, despre sărbători etc.

anonim_4396

"Lucrurile acestea se întâmplă doar în mintea ta" - atunci explica-mi cum de mi-a spus cineva ca e de la "aura"? daca ceva s-a intamplat si m-a afectat inseamna ca exista, nu este o iluzie, ce ai?

"Mi s-a întâmplat să mă abordeze fete pe stradă (deși de foarte puține ori), dar nu a fost absolut nimic suspect, fie mi-au facut un compliment fie am purtat o conversație normală despre vreme, despre sărbători etc." - asta e minunat! e ceva cat de cat spus sincer, nu cu urmarire de ceva!

anonim_4396

N-ai fost batjocorit, asta conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

De unde sa stie persoana aia ca sunt sau nu urata pe dinauntru daca nici nu ma cunoaste? E vorba de exterior, deci, exteriorul nu e problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Exteriorul e in regula dar ce face sa respinga de parca as fi comis ceva grav fara a comite ceva grav? Expresiile chipului? Postura normala?

anonim_4396

Te rog sa citesti si restul comentariilor(daca ai timp) si sa argumentezi pe acest subiect. E necesar.

| asinedthereal a răspuns:

Nu doar fizicul contează la un om. Degeaba ești frumos /frumoasa dacă nu știi sa porți un dialog cu cineva. Frumusețea fizica e un bonus la pachetul întreg, un ambalaj. Scoate-ți din minte ideea ca e blestem sau nepăsare. Nimeni nu o sa vina la tine sa te oprească pe strada sa ți zică cât de frumos /frumoasa ești, oamenii au alte preocupări. Din momentul în care deschizi gura să vorbești vei fi observat/ă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru asinedthereal):

Atunci explica-mi cum de partenerul meu a fost abordat pentru o poza deoarece arata diferit dar respectiva nu ii cunostea personalitatea, ci doar eu? Personalitatea lui cam lasa de dorit in ochii multora, dar e ceva care ii acopera personalitatea aia mai putin apreciata.

anonim_4396

Pot purta un dialog cu cineva aratand bine totodata daca exista respect reciproc in comunicare. Daca incepe sa ma batjocoreasca pe fata sau altele se cam schimba scenariul(nu, nu iau la bataie, dar ce am de spus zic, adica nu ma las calcata in picioare). Insa...de la a fi observata pana la conversatie in cazul meu este cale imposibila, dar pentru altii vine natural.

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Utilizatoarea Sierra e puțin cam nonconformista,n-o băga în seamă.
Dar în orice caz,eu cred că e vorba de nepăsare, pentru că probabil cei din jur nu te vad ori atractiva, ori cine știe.
Dar daca vrei sa fii băgată în seamă, mă gândesc că trebuie să vina și te de la tine ceva, nu știu ce, dar cert e că trebuie să vina.
PS. Vrei sa fii abordată pe strada?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

Abordata sincer si frumos, nu in bataie de joc cum fac majoritatea (tineri sau batrani). Ba chiar mi s-a reprosat din partea unuia de 40 si ceva de ani la o intalnire ca trandafirul din par(clama cu acest model) nu era potrivit varstei mele, nici nu stia ca sunt femeie(si sunt, crede-ma)...

| asinedthereal a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt gândurile tale? Tu gândești asa sau ți s-au spus lucurile astea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dupa intalnire mi-a reprosat in whatsapp, am mai vorbit una alta caci am simtit ca era nesigur de mine sau ceva de la mine

anonim_4396

Sunt gandurile mele, dupa multele calcule. Cine sa mi le bage in cap? Tata mare?

Atunci înseamnă că era un bădăran.
Într-adevăr,in ziua de azi cam greu cu abordările stil evul mediu (curtare,pusul accentului pe gesturile mici etc),in ziua de azi sunt promovate chestiile superficiale,materialismul,lipsa de tact etc(părerea mea)
Cert e că va veni el și un partener pe gustul tau, pentru că de obicei dai de o persoană fix când nu ești fixat pe asta.
Eu unul o zic din experiența,când am scăpat de fosta,am incercat sa combin fete, când am văzut că îmi iau fail peste fail, parcă îmi pierdusem speranța și când aproape m-am demoralizat, hop, a apărut cineva care mi-a schimbat perspectiva vieții.
Așa că na, tragi tu concluziabatting eyelashes

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Simplu:
pentru că "InAfaraTiparelor"- esti ignorat(a), nu se uita nimeni la tine"

| Lioana a răspuns:

Inseamna ca pe strada treci pe langa oameni normali. Nu e normal flirtul pe strada.

| RAY a răspuns:

Nu exista asa ceva in Romania, aici esti criticat, bafit, umilit de toti care te privesc, in Germania asa e, fiecare iti vede de drumul lui

anonim_4396

Am unul deja, caut sa fiu admirata de cat mai multi

anonim_4396

Sunt incurajata de el sa experimentez si cu altii doar ca ce crezi, numai specimene esuate. Unul a trebuit sa-l raportez la politie, altul mi-a reprosat fel si fel...

Îmi sună a trauma din copilărie.
Chestia asta trebuie rezolvată intr-un singur mod, prin terapie.

Adică relație deschisă?
Hmmm

anonim_4396

Ce trauma din copilarie? Argumenteaza

anonim_4396

Da,care e problema? Vreau si caut sa fiu apreciata pentru ca asta imi place, nu pentru ca n-am primit iubire de la parinti. Daca nu primesc ce caut si-mi, atunci e o drama.