Ce caut si-mi place* - acum recunoaste ca oricine vrea si cauta atentie intr-un anumit moment, vrea intimitate, adulare si parteneri la discretie ca sa se simta speciali
Mă gândesc că poate părinții nu ti-au oferit atenție destulă sau poate nu au fost disponibili emoționali și acum cauți să îți umpli golul de atenție, căutând-o din mai multe surse
Cel puțin cam asta mi se pare mie, acum na
Poate doar vrei tu atenție pur și simplu să fii in centrul atenției din mai multe unghiuri, nu pot ști exact
Nu e vreo problema.
Înțeleg, atunci na, poate că nu cauți unde trebuie persoane, doar o părere
Am scris mai sus motivele. Parintii m-au tratat si ma trateaza ireprosabil. Pur si simplu e pofta feminina, pe care orice femeie o are de cand da de pubertate.
Dar cand tiganii urati parosi si burtosi santieristi fac pupici spre mine e normal? Daca era unul bine facut, tinerel sau apropiat de varsta mea si frumos la fata era visul pe pamant!
Cu cat mai multi frumusei sa flirteze spre mine pe strada, in metrou si altundeva, cu atat mai bine! Asta imi doream de foarte multi ani si degeaba.
Și eu sunt puțin frumos și de când am anxietate și depresie nu mai mă bagă nimeni în seamă,înainte o mulțime de fete se bagau cu mine in seamă dar nu le dădeam eu nici o atenție că eram cu nasul pe sus acum karma m-a răsplătit!
Da, eu cred că poate fi de la blesteme, daca te-au blestemat parintii și au fost îndreptățiți atunci se lipesc blestemele, și în cazul meu a fost la fel și s-au lipit toate blestemele cuvânt cu cant rostite de mama mea și îmi merit sincer soarta! Dumnezeu nu mai mă iartă pentru ce am făcut!
Daca ești frumoasă și nu ești proasta rău sau nebună atunci poate fi de la blesteme, cred că un preot cu har te poate ajuta și multe slujbe și să te căiești, rogi sa fi iertată.
Și nu ar trebui sa te bucuri ca nu pățești nimic, mai ales ca ești și sexy? Nu e un blestem ci o binecuvântare la cata perversitate și pedofili sunt în lume.
Daca faci cinste cu un meniu de la MC mă dau eu la tine daca ești din Timișoara
Inseamna ca te lamentezi degeaba, in loc sa-ti astepti sansa.Persoana potrivita te va vedea indiferent daca esti imbracata fancy sau porti haine care te fac sa te amesteci usor in multime.Stiu ca e foarte greu de crezut in acest moment, dar incearca sa ma crezi.
Depinde ce atitudine abordezi!
Daca prezinti o fata acra sau aroganta, atunci poti sa ai o frumusete rapitoare, poti fii imbracata super frumos si elegant ca tot nu se uita nimeni la tine.
Nu din cauza blestemelor, ci din cauza atitudinii pe care o emana acea persoana, o raceala si arognta care tine omul la distanta.
O persoana banala, mai putin frumoasa si imbracata chiar modest, daca zambeste cald si blajin, i se vede frumusetea sufletului si atunci este mult mai cautata si apreciata de oricine, decat o frumusete rece si aroganta a unei papusi fake.
E cauza-efect. imaginează-ți ca un tip asa și asa se duce și baga în seama fiecare pitipoanca care ii iese în cale.
Exista șanse destul de mari mai ales dacă e noapte sa-i dea alea niște priviri... exact ca la un boschetar care cerșește altceva decat bani. Și dacă tot încearcă sau zice unele chestii sa mai fie și batjocorit și umilit pentru ca ghici ce? A încercat sa se bage în seama cu una de care ea nu se simte atrasa...
Si eu vreau multe de la viata.
Vreau o puștoaică de 17 ani cu un tata milionar care sa se bage în seama cu mine și sa ne plimbam pe o insula cu iahtu.
De ce simți nevoia sa se uite lumea la tine? Întrebarea asta ar trebui să ți-o pui prima și prima dată
Pai nu e normal. Doar oamenii de joasa speta fac asa ceva. Un om normal si decent nu te va aborda niciodata in felul acesta.
Am fost expusa ani la rand pe social media si nimic, crede-ma. Am renuntat la ele din cauza asta, nu sunt utile pentru ce au fost concepute. Sunt ca si cum n-as fi cu toate ca sunt acolo prezenta, mai accept cereri de prietenie, mai discut...Astea sunt de domeniul trecutului.
Pentru ca arat bine si sunt unica la trasaturi. Frumusetea a fost lasata cu un scop.
Ma vede partenerul de relatie deschisa si atat. Restul apreciaza cica in tacere dar asta nu reprezinta nimic.
Nu exista alta persoana potrivita care sa ma abordeze indiferent, crede-ma. Zici ca e un facut sa nu mai am vreo sansa, ci sa ma usuc incet si sigur. Daca era dupa vorba ta, aveam barbati la discretier ani la rand!
Haha,am uitat sa rad. Nu sunt din Timisoara, sper ca nu insinuezi vreo gluma proasta cu asta.
Si cand voi fi alba in cap sau partial cheala si cu pieile atarnate? Nu voi mai vrea sa ies din casa oricum si va fi teroare!
Daca ești frumoasă și nu ești proasta rău sau nebună atunci poate fi de la blesteme - stiam eu ca era ceva din aceasta cauza; credeam ca era doar o speculatie
Dacă crezi deja că arăți bine de ce ai nevoie de atenție și validare?
Barbati la discretier ani la rand? Gandesti cam superficial si cu siguranta si asta isi pune amprenta in toata problemele descrise aici pe TPU. Apoi, filmele xxx sunt fake.Multe lichide sunt adaugate ulterior, dupa ce se ia pauza, dar conteaza mult si lumina, cadrul etc. iar oamenii aia nici nu simt placere de multe ori, ba chiar mimeaza gemetele, orgasmul etc.Esti naiva rau daca ai impresia ca totul e real si nu regizat exact ca orice film.
JustOneDay întreabă: