Subiectul homosexualității e încă tabu la noi, deci cred că s-ar fi axat mai mult pe problema spitalelor și modul în care sunt construite unele cluburi.
Oricum, și după Colectiv au fost destule teorii prostești cum că numele trupei ar fi prevestit moartea și toate prostiile.
Avand in vedere ca in Colectiv nu a stat nimeni sa-i purifice pe toti sa vada care sunt gay si care nu. Dar daca se intampla asta, stai linistit ca se mediatiza la fel de mult, mureau tot oameni acolo, nu mai conta de atractia sexuala si alte lucruri!
Eu totusi cred ca daca era un clun unde mureau gay chiar daca se mediatiza nu se facea atata tam tam.
Da' ce, nu erau tot oameni?
Tragediile de o asemenea anvergură mereu sunt foarte mediatizate, iar cu cât sunt mai controversate, cu atât se mediatizează mai mult.
S-ar fi mediatizat, si toata lumea ar fi spus ca au primit ce-au meritat pacatosii aia. Numai de Sodoma si Gomora am fi auzit un an de zile din partea compatriotilor nostri crestini si iubitori de aproape.
Nici eu nu-i suport pe homolai, dar acum na, ce sa fac, ii accept ca oameni, au dreptul la viata. Se facea destul tam-tam cat pentru rating, astia de la Tv sunt lesinati dupa asa ceva si tot faceau haz de necaz si pe aceasta tema. Nu ai de unde sa stii cati de acolo erau homalai si cati nu, poate toti erau pe invers, nu ai de unde sa stii.
Cluburile LGBT-friendly din Bucuresti sunt putine si micute , nu cred ca ar fi incaput 64 de victime in Queens de exemplu
Mindfulness întreabă: