O întrebare frumoasă. Așa alege să răman exact așa cum sunt acum, insă nemuritor! mai exact. Să fiu ultimul om de pe planetă care inchide ochii!
Păi hotărăște-te.
"Nemuritor" nu-i tot una cu "ultimul om care închide ochii"
Vrei să fi nemuritor, sau ultimul om care moare?
Am mai scris aici, îmi doresc sa pot trai într o existentă virtuala, iar asta nu e minune e Știința care in viitor va fi posibila, într o viata in care sa am ce îmi doresc, sunt modest doar știi, nu îmi doresc multe, sa ii am alături pe cei care ma iubesc si le iubesc, ca sa fiu înalt așa 1, 80, blond, ochii verzi, o fata simetrica masculina, mai multa maturizare,
maturitate, mai puțin cheltuitor de banii si o fata blonda cu ochii albaștri cu care sa călătoresc prin lume, univers
Ai făcut aici ca în bancul cu peștișorul de aur.Cel care a prins peștișorul îi cere acestuia ca o primă dorință să aibă cioc de papagal.Peștișorul îi îndeplinește dorința.Ca o a doua dorință bărbatul îi cere să-i facă o cocoașă precum au cămilele.Peștișorul îi face și de această dată pe plac, dar se cam sperie de cerințele acestuia și îi spune:"De ce nu-ți dorești și tu chestii ca toți oamenii și anume bogăție, femei, frumusețe."
La care bărbatul "Se poate și așa ceva?"
Cred că orice putere supranaturala as dobândi m-ar transforma in villain nu în erou. Așa că aleg să rămân boring cum sunt deja. ¯\_(ツ)_/¯
As alege teleportarea ca sa vad orice tara din lume fara sa platesc transport și alte cheltuieli legate de cazare.
De ce nu își alege nimeni o putere supranaturală de genul
"Să pot îndeplini cu puterea gândului, orice îmi trece prin cap"?
Nu e cea mai simplă și cea mai cuprinzătoare?
petroneladiva882882 întreabă: