Foarte buna intrebare. Sincer dorinta mea cea mai mare ar fi sa ma intalnesc cu extraterestrii iar eu sa reușesc sa vorbesc pe larg despre toate curiozitățile mele primind răspunsul la ele, bineinteles, din partea lor iar la finalul discutiei sa fiu perfect sanatos fara vreo urma biologica din cauza tehnologiei lor iar cel mai important este sa imi aduc aminte de toata discutia in detaliu iar daca se poate sa fac si un selfie cu ei. Iar acum vorbesc la modul serios. Doar gandeste.te cum ar fi.
Foarte înțelept răspuns. Ai citit poate "Secretul mulțumirii" de Harriet Lummis Smith? E o carte și pentru copii, dar am citit-o în liceu și mi-a plăcut maxim...erau vreo 3 volume cred.
Nu cred că am citit-o, dar merci de recomandare. Mi-as dori sa citesc mai mult... dar in momentul de față majoritatea lucrurilor pe care le zic sunt născociri, concluzii proprii sau surse necunoscute("din auzite").
Pot sa îmi doresc ca parintii mei sa nu se fii cunoscut? Nu consider existenta mea benefica nimănui
Sanatate, sanatate, sanatate, e cea mai importanta, toti isi doresc bani, dar cand nu ai sanatate ai belit-o de la jumate.
Una simpla si de efect pentru toti. Dorinta mea e ca toata populatia pamantului sa fie multumita cu ce are.
Ha ha... bună asta. Sincer, chiar m-am gândit că cineva va da un răspuns de genul.
E cu interpretare
Gandeste-te la orice lucru, vazut si nevazut de om.