Eu nu ma refer la iubirea lui Dzeu ma refer la iubirea unui pamintean, da stiu ca acolo sus Dzeu ma iubeste dar tare m-as bucura sa-mi trimita un pamintean.
Păi da.Adica vrei si sanatate, si bani, si iubire, si fericire, liniște etc plus dorințele ce vin pe parcurs.Ca degeaba vreau eu doar bani daca peste o lună fac cancer și mor.
Esti sigura ca majoritatea nu sunt doar in capul tau? Adica ipohondra
Probabil să am o relație amoroasă stabilă care să nu sfârșească peste ani printr-un divorț dureros.
Sa dispara EGOISMUL. Pur si simplu. De la asta s-ar rezolva majoritatea problemelor de pe planeta.
Sa nu ma fi nascut vreodata sau sa fi luat nastere din alti parinti sa am o alta viata
Pune-te in locul meu o zi, mai mult de 12 ani de zile fara sa fi sarutat sau sa fi tinut de mana o prietena si apoi sa dai un reply TARE NU
Sa fiu considerat, de catre intreaga lume, cel mai bun prieten. Asa voi obtine putere asupra pamantenilor si, desigur, foloase materiale. Voi primi atentie fara sa o cer, doar la un "oofff..." vor sari cateva milioane, chiar miliarde de oameni sa-mi faca pe plac. Sa ne imaginam o situatie in care cineva m-a suparat, desi asta ar fi improbabil pentru ca toti mi-ar face pe plac, dar poate spune unul o gluma proasta sau nu place mecla lui, atunci as apela la cei mai brutali si violenti oameni sa-l linseze pe fraier. Cate lucruri bune as face, cate lucruri bune.
Nu pot spune ca am o dorinta anume.
Insa mi-as dori ca oamenii sa nu se mai manance intre ei, sa existe mai multa armonie, in aceasta viata care oricum e scurta si... trecatoare.