Ma tot sperie gandul ca vor pune o felie de lamaie in buricul meu si vor bea shot`uri ca sa se amuze
Singura persoana de care imi pasa cu adevarat e mama, daca mor, ea o sa sufere cel mai mult, restul o sa treaca peste.
E foarte dureros pentru un parinte sa isi ingroape copilul, ar fi distrusa.
Probabil doar familia mea m-ar plange, ceilalti vin de fatada,, sa fii mort 24 h si apoi sa invii, cred ca ar fi socul suprem.
.crecăda,o să bocească c-or să facă bălți.
o să fie mai mult balamuc cu pregătelile, mâncare, hale d-astea, apoi să revin la viață și să le stric planurile, ha ha ha...
bunica mea : ''bine că am cumpărat prosoape dinainte'' sau ''ți-am zis Mariano, nu cheltuii din banii ăia puşi deoparte., că uite avem nevoie acum ''.
totuși, sper să nu cadă mama în depresie și să facă vreo prostie în alea 24h cum m-a amenințat d-atâtea x.
partea nașpa în perioada asta e că orice curvă de om e binevenită în curte să îmi vadă trupul sexy neînsuflețit, măcar îmi voi deschide florărie și poate voi recupera banii pe toată zăpăceala asta.
Posibil ca da cine stie, poate vor veni si niste crush urii care ma iubesc in secret dar las ca nu e nimic inviu si le iau cu mine pe lumea cealalta, parintii, familie posibil ca ar plange si multi ar rade, intrebarea asta ma cam emotioneaza
Vor plânge cu siguranță dar pe urmă o sa plâng eu după ce mă trezesc și o sa i vas pe toți morți
Probabil nimeni nici nu va sti si data viitoare cand ma vor vedea nici prin cap nu le va trece ca la un moment dat eram lat pe burta cu o baltoaca de saliva sub mine. Nu cred ca 24 de ore e de ajuns ca cineva chiar sa se ingrijoreze de mine oare de ce nu raspund la sunete sau mesaje
Tare frate Asa iti dai seama cine iti este aproape si cine este curva
Ai dreptate, iar restul, ar merge ca la paradă...sau să mănânce colivă
Las testament. Sa fiu incinerat si sa nu se dea de mancare. La munca daca vor mancare naiba sa ii ia .
Mi-am pus întrebarea asta de câteva ori. Probabil vor fi destui să zică : such a nice guy, bla bla. Am cunoscut ceva lume prin intermediul activităților desfășurate. Apoi viețile lor ar continua la fel ca și până atunci, nestingherite. Părinții ar fi singurii pe care îi pot vedea să se consume enorm, zi de zi. Frații, surorile și alte două - trei persoane s-ar mai gândi de câteva ori la mine cu regret sincer. Cam atât. Life goes on.
Nici tu nu ai depus niciun efort pentru a mari numarul lor.
Crezi ca m/ar ajuta cu ceva daca numarul ar fi mai mare?