Multi cand au trecut prin incercarile vietii si-au impietrit inima. Dar apa loveste in piatra si o modeleaza prin coroziune, dandu-i o forma.Prin intristarea fetei inima se face mai buna, mai sensibila. Mai multe lacrimi pe obraji fac o inima mai curata.http://www.youtube.com/watch?v=Eh1CkF3VVJo
Te felicit pentru ambitia ta, am vazut, cand vrei ceva nu te lasi batut. O seara faina!
Multumesc,aici ai mare dreptate cand imi doresc ceva cu adevarat nu ma las pana nu realizez ceea ce imi doresc.Dar sa ne spui si tu cum te-ai descrie, nu doar noi, eu unul sincer as fi curios...O seara placuta si tie!
Lacrima este ''apa vie ''pentu suflet, fara aceasta inmuiere poti deveni un aisberg si nici cea mai puternica raza de lumina nu te va mai topi.
Prietenoasa,dinamica,tenace si perseverenta.Toate visele tale sa devina realitate!
Frumos citatul ce i l-ai spus lui Cioran, eu nu te cunosc, dar din cate raspunsuri ai dat si intrebari ai pus mi-am cam facut asa o viziune despre tine si sa stii ca te caracterizeaza cele spuse de tine mai sus... Oricum esti o persoana cu suflet mare si bun!
Citatul imi apartine, Cioran afirma intr-un raspuns ''raman conservat in suferinta'' si incerc sa-i explic ca lacrima mangaie inima obosita si da viata celor care o varsa.Prin lacrima se naste iubirea si pacea.
Dismally întreabă: