| Dismally a întrebat:

Daca ar fi sa te nasti din nou si sa fii obligat sa alegi un defect la nastere cu care vei ramane toata viata, ce ai alege:
- sa fii urat/a;
- sa fii prost/asta;
- sa fii ghinionist/a;
Si de ce? happy

94 răspunsuri:
| Titan123 a răspuns:

Ghinionist căci pe parcurs mi-aș putea reveni

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa fiu prost. Pentru ca EA nu m-ar mai fi bagat in seama si mai ales de-a lungul intregii vieti nu mi-as mai fi pus probleme peste probleme...

| Dismally explică (pentru Titan123):

Nehh, nu merge asa, va trebui sa ramai toata viata cu ce alegi big grin

| Dismally explică (pentru GabiDumitrescu):

Te-a facut sa suferi acea EA?

| troleibuz a răspuns:

Urat pentru ca nu imi prea pasa de aspectul fizic.

| Dismally explică (pentru troleibuz):

E foarte bine happy

| troleibuz a răspuns (pentru Dismally):

Tu ce ai alege?

| Wr3nch a răspuns:

Urat. Oricat de rau ai arata tot se gaseste cineva si pentru tinelaughing

| Dismally explică (pentru troleibuz):

Eu as alege sa fiu urat, cu inteligenta si norocul as putea obtine orice happy

| Dismally explică (pentru Wr3nch):

Asa este big grin

| Drimmero a răspuns:

Ghinionist, norocul ti-l mai faci si cu mana ta, daca te duce capul faci fata si situatiilor neprevazute.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

Da si ba. Nu cu intentie. Amintirile cele mai pregnante sunt alea placute, o gramada de detalii, iar faptul ca ne-am despartit e rational vorbind ceea ce era mai bine pentru ambii, pana la urma. Ea are cariera si a ajuns unde si-a propus prin forte proprii, e implinita din punctul asta de vedere si poate o fi cu careva, poate nu, poate o avea o duzina de f*ck buddies, poate o fi virgina la 40 de ani, e fix irelevant - eu am un copil si... am un copil. Punct. There's no happy ending here. Yet. Macar faptul ca am reusit sa discut cu ea una-alta m-a facut mai deschis sa discut despre asta per total si ma motiveaza sa fiu mai putin ratat zi de zi. Si sa nu imi mai pling de mila. Bine, nu imi plingeam de mila, doar ca ma consuma grav de tot vina. Vina ca am fost idiot si nu am luptat suficient ca NOI sa continue sa existe. Acum mai am ceva pitici pe creier, dar incerc sa ii tin aliniati si sa exploatez pe cit posibil ceea ce am. Sa muncesc cit mai eficient, sa fac cit mai multa miscare si activitate care sa nu implice statul in fata unui ecran.

| Catrice a răspuns:

Urâțenie și ghinion deja am deci...

| Dismally explică (pentru Drimmero):

Cred ca e grav cand ai parte doar de probleme, una dupa alta, cand nu se leaga nimic, nu functioneaza nimic cum ar trebui big grin

Nu trebuie sa ramai blocat in problemele din trecut, trecutul nu il poti schimba, ce a fost a fost...

| Dismally explică (pentru Catrice):

Esti sigur/a ca le ai pe ambele? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu prost sau urat ca astea afectează pe ceilalți nu pe mine

| Drimmero a răspuns (pentru Dismally):

Cum nimic nu e vesnic, nici ghinionul nu va face exceptie de la regula, o data si-o data rasare soarele si pe strada ta, se intoarce roata

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si daca alegem unul, celelalte inseamna ca le-am avea? Adica opusul lor? Sau exista sansa ca daca alegem unul... sa le avem si pe celelalte?

| Catrice a răspuns (pentru Dismally):

Totul îmi merge prost și când ma uit in oglinda, nu vad nimic frumos.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

Bineinteles. Intru totul de acord. Discutam de 20 de ani diferenta. Poate ar fi ajutat daca era de 200 de kile si nasoala acum. Sau poate nu, ca la mine cel mai mult conteaza conexiunea mentala. Logic e sa mergi mai departe si sa nu te ancorezi in trecut. E foarte usor de spus asta. Cind te loveste insa avalansa cum am patit eu, e a naibii de greu de implementat. Oricum, sunt pe panta ascendenta de-acum. Sa vedem cu pandemia si cu restul cum mai merge treaba...

| Drimmero a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Capul sus, maestre! Or veni ele vremurile bune, poate iti vei gasi cu adevarat jumatatea, balta are peste, tu sa fii sanatos

| SilentRain a răspuns:

Urâtă si deșteptabig grin
Proștia n-are leac
Iar cu ghinionul nu te joci!

| Dismally explică (pentru anonim_4396):

Prostia te afecteaza si pe tine happy

| Dismally explică (pentru Drimmero):

Regula este ca iti alegi defectul pentru toata viata big grin

| Dismally explică (pentru DoarBogdan):

Alegi un defect la celelate vei avea ori calitatile ori vei fi la nivelul "normal"

| Dismally explică (pentru Catrice):

Pai frumusetea ti-o vor descoperi altii, tu s-ar putea sa nu o vezi happy

Nu a spus nimeni ca va fi usor, dar trebuie sa mergi mai departe.

| Dismally explică (pentru SilentRain):

Asa este, tot uratenia o aleg si eu big grin Frumos am fost dar nu am stiut sa profit de asta si nu m-a ajutat la nimic, ghinion am destul si clar nu mai vreau asa ceva...

| SilentRain a răspuns (pentru Dismally):

Hmm,cum ai fost frumos...si acum nu mai esti
Eu nu stiu cum e sa fi frumos laughing

Întrebări similare