Eu as alege sa fiu urat, m-as descurca cu inteligenta si nororcul.
Mai bine logan cu roți decât lamborghini fară roți. Cam asta e treaba.
Îți dai seama ca de fata cu ei nu scot perlele astea cât de dusa ma crezi
Ghinionist,pentru ca nu cred in ghinion si noroc ))
Also, crestinii astia care sunt foarte religiosi nu sunt deloc religiosi daca cred in ghinion, cifra 13, sau alte chestii din-astea pentru ca Dumnezeu zice sa nu ai alti zei, iar ghinionul e ceva total diferit de crestinism. Nu ca as fi eu tare religios.
Sunt băiat mă prostule nu fata ești frustrat asta e chestia Man dar îți spun sigur că sunt mulți băieți urâți cu fete ok nu te mai amăgi că te consumi degeaba ești tânăr e păcat de tine, încearcă să fi mai optimist.
Ah ala e doar ambalajul, conținutul e cel cu adevărat prețios
Asa este dar o sa lucrez putin si la ambalaj, bine ca nu am nevoie de modificari majore
Dacă erai și tu singur cum presupun că e ea nu văd de ce nu, dar tu știi mai bine, te cunoști pe tine și pe ea și poți să îți dai seama de mai multe.
Dar totuși, e bine și cum ai spus tu, să mai povestiți uneori, e bine să ai și oameni așa, cu care ai o legătură de genul asta.
Man după răspunsurile tale, frustrările și misoginismul de care ai dat dovadă nu știu care, mi' că e cam invers nu te am jignit da chiar tu care ești Rank 1 nu ți ai dat seama după atâta timp că sunt băiat mai ales că scrie clar când îmi accesezi profilul cum pana mea sa nu ști atâta lucru... Eu îți spuneam adevărul nu mai fi așa frustrat sunt mulți băieți /bărbați urâți care au gagici la tine e o problema psihologica încearcă să nu mai agăți online mai ales daca ai văzut că nu merge z schimbați mentalitatea.
Am avut man dar eu daca as vrea sa incerc as face o in realitate nu sa cunosc în mediul virtual. pe mine depresia m-a pus la pământ da nu am o părere așa despre femei fiindcă nu s superficial. îți dai seama că dacă nu aveam depresie și anxietate aveam iubita și nu îmi petreceam atâta timp pe TPU... Până să nu mă îmbolnăvesc cunoscusem cateva gagici adică aveam încredere mare La mine depresia e într-un stadiu serios la fel și anxietatea, când ai o astfel de depresie nu prea te mai gândești mult la altceva decât să faci cumva sa o ameliorezi, îți fura toată energia z interesul, voința. Da încredere încă mai am in mine și sunt capabil de multe daca îmi propun. Eu nu am frustrări...
Nu știu ce o zis... Da eu îți spun adevărul... Cu depresia nu te joci.
Am văzut și pe strada și pe Facebook și la sat am văzut... Bine nu erau toate frumoase dar după cum am mai menționat erau acceptabile, adică nu îți era rușine să ieși cu ele pe strada. am văzut și băieți cu strabism care aveau gagici ok. ți-am mai zis du-te la sala z slăbește... Lucrează la aspectul fizic daca asta e problema nu îți pierde timpul cu altceva. și lasă dulciurile la o parte oricât de greu ți-ar fi.
Am fi foarte divergenti acum, cred. Plus ca deja de pe la 40 incolo fiecare e cu piticii si tabieturile lui... sau nu. Eu unul acum ma lupt cu mine zi de zi si incet-incet cistig. Unde o sa duca asta, nu stiu. Pina la urma nu conteaza rezultatul final, important e sa nu renunti. P.S. Mai bine sa pastrez niste amintiri deosebite decat sa le stric cu prezentul. Sau... mai e pana intra timpul in sac.
Sa fiu urat pentru ca astia au cel mai mare noroc in viata. Pentru ca lor le da Dumnezeu tupeu si determinare sa faca ce-si doresc. Am cunostinte care arata ca o maimuta si sunt realizati pe toate planurile. Degeaba esti frumos daca n ai curaj sa lupti pentru visurile tale. Frumusetea trece, dar viata pe care ai realizat-o ramane.
anonim_4396 întreabă: