Cu MaskinA, dar pentru ca nu mai intra, nu pot. Atunci nu imi ajunge unul; cu Sebastin si cu Sabin89, sunt convins ca nu ne-am plictisi si am avea ce discuta, despre lumea asta de acum.
Daca am trai intr-o lume virtuala ne-am pierde sentimentele pentru ca nu am mai fi umani deci... presupun ca nu as avea nevoie de nimeni.
Crezi prost.
Tu nu ai putea trai niciodata singura si nu poti sa te bucuri de nimic singura.
Asta reiese din aproape tot ce scrii pe aici iar daca nu esti constienta de asta inseamna ca ai ceva probleme.
Nu v-ati saturat sa va luati de ea si de oameni pe care nu-i cunoasteti, doar pentru a va vedea amuzanti? Am impresia ca e plin site-ul de plozi.
Noi doi am putea sa colonizam universul cu copii nostri, suna minunat nu?
Suna ca si inceputul unui scenariu SF care nu se termina prea bine .
Am zis ca as trai singura daca as exista numai aici pentru ca nu consider ca ma potrivesc cu nimeni de aici.
In viata reala am si eu o relatie stai linistit.Si nu stiu de ce te aprinzi asa, ce iti pasa tie?
Cu JackR. Am fi parteneri de vesnicie virtuala perfecti. Am avea de toate: certuri, scandaluri, cutite infipte in coaste, imbratisari si dragalasenii, rasete, ne-am uita la filme virtuale, am asculta muzica virtuala, ne-am scuipa si roade nurii, am manca popcorn virtual, mi-ar gati paste virtuale. Am vorbi despre vinuri, filosofie, politica, istorie, parfumuri, peste, iubiri si regrete, prietenii. Am trai o lume virtuala perfecta si completa.
Iar el ar fi de 1.90 si eu de 1.50 (ca marimi ale penisurilor, ma refer).
Si, probabil, ne-am trezi in Vestul Salbatic, in cautarea pepitelor de aur si a banditilor.
codrut518 întreabă:
Mihaela024 întreabă: