| Cduncfujndf a întrebat:

Dacă ar trebui să vă schimbați obligatoriu, orientarea sexuală, ce orientare sexuală ați alege?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Vad nu te lasi deloc, tot cauti raspunsuri cu schimbari sexuale laughing daca ai de gand ceva fa-o si gata, nu trebuie sa intrebi lumea ce orientare vrei tu sa apuci.
Obligatoriu? Dar cine te obliga sa faci chestia asta? Is doara curios, ori te uiti la prea multe filme, ori esti obsedat de ceva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bisexuala

| Dismally a răspuns:

Pai nu cred ca ai prea multe variane ca sa poata fi vorba de o alegere, adica zoofilia, necrofilia etc. nu le-as include la orientari sexuale big grin

| Cduncfujndf explică (pentru Dismally):

Păi chiar nu sunt orientări sexuale.
Dar există multe orientări sexuale: homosexual, lesbiană, bisexual,polisexual, pansexual, asexual, demisexual, skoliosexual.

| Cduncfujndf explică (pentru relian):

Nu am de gând nimic, sunt mulțumită cu orientarea sexuală pe care o am, doar că îmi place acest subiect (LGBTQ+). Am mai pus decât ieri o întrebare.
P.S. Orientarea sexuală nu o poți schimba după cum vrei tu, dacă tu îți propui mâine că o să îți placă și băieții și fetele...asta nu însemnă că o să fii bisexual, pentru că sigur nu o să te poți simți atras de persone de același sex.

Întrebări similare