Lol.Dar un lucru e sigur.Nu toata lumea simte criza! Cel putin cei zeci de mii care si-au permis craciunul si anul nou la statiuni si hotele de lux nu simt criza.Criza o simt numai eu ca am un servici platit cu 600 lei pe luna si doi copii fara servici.
Am si eu o intrebare pentru tine, visezi ca alcumva nu pot spune sa ajungi presedinte? sau nu ati mai vin an cap alte intrebari?
Ti-as ura succes si sa ai muuulta rabdare si bunavointa, putere sa induri tot ce va fi.
Muuu. As fi o vaca si fara rusine as vrea sa dau mult lapte si gras.
Nu ar fi mai usor sa trimit oamenii in strainatate? Sa extermin batranii si sa trimit muncitorii in somaj?
Adica sa indrept oamenii, relatiile dintre ei si povestea dintre personajele negative si pozitive. Simplu.Trezirea din cosmar? Simplu.
Doar sa dublez? Dar castigurile din care sa dublez? Sau sa triplez?
Mai bine decat sa ma injuri fara motiv. Si daca as insista? Cu bani, ca sa-mi spui ceva?
Pai mi-ai spune fara sens ca nu sunt ca Basescu. Ai vazut ce muzica ascult?
Asta nu se poate. Unii trebuie sa primeasca o lectie, nu? Sau crezi ca iti multumesc? Nici macar un copil pedepsit nu multumeste.
Pai, nu m-as supara. Mai putin de munca. Te-as lasa in bataia vantului, liber.
Pai tocmai, ca un huhurez nu ajunge presedinte in Romania. Doar pe TPU. In Romania. Adica virtual.Sa fiu hiena nu-mi place. Pot sa rad ca una, dar tot nu-mi place.
Ma gandeam sa-mi imaginez rolul, sa ne jucam. Din joaca inveti multe si e distractiv.Nu crezi?
Si asta e un lucru spus inutil, pentru ca din nastere nu sunt ca ceilalti de dinainte. Poate vrei sa spui: sa nu te dai cu cei de dinainte.Si atunci te-as intreba, dar cu cine? Pe mine ma intereseaza copiii si distractia.
De ce? Inseamna ca nu sunt buna nici in particular. Si ma insotesc cu oameni vai de steaua lor, ca restul vrea bune, nu?
Hai sa incheiem ca vad ca nu-ti convine nimic.Ai gasit cate o buba la toti cei care ti-au raspuns.