Lol.Dar un lucru e sigur.Nu toata lumea simte criza! Cel putin cei zeci de mii care si-au permis craciunul si anul nou la statiuni si hotele de lux nu simt criza.Criza o simt numai eu ca am un servici platit cu 600 lei pe luna si doi copii fara servici.
Da intr-adevar,si asta e o ide, eu personal ti-as spune sa reduci membri parlamentului la un sfert findca, un parlamentar costa foarte mult pentru bugetul tarii, iar la capitolul legi pentru hotie taierea mainilor si pentru viol castrarea, iar pentru crima, carcera sub izolare pe termen nedeterminat, stiu ca ar fi niste masuri dure greu de acceptat mai ales de societatea romaneasca, dar atunci am trai antr-o lume mai buna.
Sunt lucruri pe care eu nu le-as putea indura, sa stiu ca am aprobat. Ca sub numele meu, oficial s-au intamplat. Cred ca atunci cand simti ca iti vine sa omori pe cineva, trebuie sa iti inchipui ca e mort. Apoi sa calculezi ce sa faci, tinand cont ca e mort, dar da efecte in jur.
Asa ca daca as fi presedinte si as fi iubita, psihicul meu ar trebui sa fie pe primul plan. Sa fiu protejata, ca sa fac treaba buna.
Asa se construiesc relatiile. Fara prefacatorie.Si pana la urma facem treaba impreuna, chit ca e o actiune de vanatoare pe fata si diferente de opinie. Se face o poveste, cu introducere, dezvoltare, intriga.
Si eu as raspunde ca din moment ce sunt presedinte sunt acasa la mine. Mult mai mult decat tine. Adica am si cheile de la camara. Funda?
Si as mai zice ca desi sunt mare, e valabil sa nu deschid usa la oricine bate. Deci te-as tine pe dinafara, sa vorbim prin vizor.Cine e? Oita, sare in spinare, malaiet in calcaiet, zice lupul.
Nu stiam ca nu-ti pasa, nici ca iti pasa. Cum vrei tu. Ddeci nu ti-ar pasa ce autoeducatie as avea eu, presedintele din jocul de-a presedintele. Rasuflu usurata totusi. Daca iti pasa si imi cereai sa stiu algebra si geometrie? Sau engleza, sau sa-mi placa Tudor Arghezi?
Nuuu, sa nu te gandesti. Sa-ti placa comedia, sa-ti placa Bendeac XD
Nu. As vrea sa micsorez preturile si sa pastrez pensiile. Adica sa analizam si posibilitatea asta.
Asa-i dar nu poti fi presedinte fara sa te implici in destinul societatii cu o anumita doza de raspundere, or nu mai poti fi numit presedinte ci marioneta, in cea ce priveste pachetul de legi, luarea unor masuri dure este uneori necesara, fara a fi neaparat o dictatura.
Nu mi-se par dure masurile din care se invata ceva. Ci doar cele care sunt satisfactie, sadism si abuz de putere mascata.
Apropos: de ce crezi ca zicea Napoleon, ca daca bati pe cineva datorita armelor, de fapt nu l-ai invins?
De ce? Poti sa te muti in alta tara. Sunt destule spatii pentru"fumatori". Nu e democrat sa nu existe spatii pentru "nefumatori". Daca nu-ti convine un stil de viata te muti. Aici vreau sa fac un spatiu pentru vindecari sufletesti. Un spatiu protector pentru sanatate fizica si psihica. Ca presedinte, ti-as da viza, bani si la revedere. Aici genetica romana e un amestec de nevoie batraneasca, cu nevoie de modern. Un stil de medieval cu civilatie moderna, in imbinare, chiar in genetica si a nu trata genetica dupa necesitatile ei inseamna distrugere. Daca vrei sa o distrugi, o faci particular, departe, printre geneticile amerindiene de exemplu, sa intelegi deosebirea dintre ei si tine. In timp ce tu mori degradat si ei nu.
He, he. Si chiar crezi ca ar conta? Nici macar nu ar fi nevoie sa te cumpar. Stii de ce?
Ma lupt din greu sa nu raspund ca in oglinda? Oare are sens sa fi deasupra sentimentului celuilalt?
Mi-ar fi mai usor sa incep sa amplific ce oferi tu.
Dar de ce? Nici nu cred ca intr-un eveniment stilat si grav, tu ai face precum ....bla bla bla. Te-ai intimida si nici nu ai aparea macar, nici daca as striga la televizor.
Chiar daca as fi un presedinte sarac tot nu ai avea curaj din cauza functiei, sa ma iei asa din prima zi. Nu ai avea sanse nici in 30 de ani sa-mi spui in fata, la locul de munca, demisioneaza.
Omul din spatele armei este creierul actiunii,cu o arma doar ucizi si distrugi, insa cu strategia cuceresti imperii, si obti glorie cel mai bun exemplu este hitler, in fabricatia de armament si nivelul tehnolocic detinea monopolul, da an cursul confruntarii de pe frontul de est, a luat mai multe hotarari gresite, fara sa accepte sfatul celorlalti generali de a schimba strategia de ofensiva defensiva si pozitionare a truplelor. Tocmai asta si razboiul purtat pe mai multe fronturi ia adus infrangerea
Esecul lui a fost din start pentru ca era impotriva adevarului. promova doar violenta, nimic altceva. Dar nu-mi place subiectul.
Imi mai place Tepes ca justitiar.
Numele lui era un fel de porecla din cauza faptului ca una dintre pedepsele lui preferate era tragerea in teapa. Tepes a fost unu dintre cei mai sangerosi domnitori ai tarii romanesti,utilizand an demonstratiile sale de pedeapsa si axecutie organizate de obicei in piete publice sau curtile sale, multiple metode de tortura de origine medievala, spre exemplu populara tragere in teapa care putini stiu modul in care se executa, condamnatul era adus viu in fata multimii si era dezbracat de haine apoi era antins pe jos cu picioarele desfacute, teapa de lemn care avea cam 7 metri era pregatita decojita( de obicei un brad), si era intinsa pe jos cu varful spre anusul condamnatului, doi calai anarmati cu baroase a-i anfingea varful in el pe cale anala si bateau in celalalt capat pana iesea varful prin gatul lui sau gura sa apoi era ridicat si lasat cateva zile ca exemplu. Alt tip de executie era tronul, un tron de metal incins pe care acuzatul era fortat sa se aseze, iar odata asezat doi calai al torturau, unul cu cleste enorm inrosit cu ajutorul caruia ai smulgea bucati de carne din trup, iar celalalt a-i aseza pe cap o casca de metal incinsa la rosu, rezultatul e greu de imaginat ce se intampla, iar suferinta inumana. Acestea erau doar cateva metode din cele pe care le folosea, in acea vreme erau multe masini de tortura fiind chiar o stinta in esenta ei Prin asta exemplificand, in ziua de astazi cei mai mari criminali au parte de o moarte dulce prin injectie letala, iar hotii si violatorii conditii decente in penitenciare avand voie in unele tari chiar sa se casatoreasca intre ei si sa aiba copii.
Wtf sper sa nu ajungi in viata ta presedinte ca se duce tara asta de **** de tot. Funda?
Daca nu avem voie sa ne jucam de-a presedintele ca asa vrei tu, iti propun sa ne jucam de-a sclavii. Te-am prins. Esti sclav.
Te rog sa vorbesti cu presedintele la singular. E primul pas de iesire din criza.
Nu uita ca s-a insurat si a devenit mai diplomat. Cu fata aia blonduta. Dar nu a uitat niciodata ce s-a intamplat cu cei pe care ii iubise inainte. Vezi tu, a raspuns la cum fusese tratat.
Eu daca stimez pe cineva nu ii zic tu, ii zic dumneavoastra.Si doara nu o sa-i zic tu la un presedinte ca nu am crescut la aceeasi gradinita nici nu am ros coatele bancii la acelasi scoala.Iar daca respect pe cineva asa cer regulile scrise si nescrise ca sa-i vorbesc cu domnul presedinte.Si atunci nu zic, mai presedinte ce crezi cind iesim din criza...ma si ba...ca doar nu sunt neciolplita.Iii zic domnul presedinte cind credeti dumneavoastra ca iesim din criza.Si tu in loc sa ma pui la punct trebuia sa raspunzi la ce te-am intrebat nu sa divaghezi.
Pai mai bine imi ziceai tu, mie ca presedinte, decat sa ma iei la rost ca o soacra mare cu matura in mana. Dumneavoastra nu tine in acest caz. Secretele de stat nu se dezvaluie. Strategiile sunt secrete. Asa ca data e secreta.
Vezi. Strategia e atat de secreta incat nu toti simt criza.S-a rezolvat in secret. Dar asta poate sa fie o ispita urata pentru un suflet. Sa vina umbrele negre ale urii si sa-i devoreze ficatii. Mai bine, nu. Mai bine rezisti. Pana cand da si alte strategii roade. Cum e a mea, in jocul de-a presedintele. Nu stiu daca mai ai sanse la alti presedinti, dupa cum vezi nu se joaca cu tine. E chiar secret de tot, esti exclusa.Esti pe cont propriu si singura. Poate ca vor sa te manance cu fulgi ura. Poate te sacrifica ei.