Imaginează-ți următorul scenariu. Eu vorbesc cu cineva despre tine și zic băi Ray e un tip de milioane, îmi place că pot să vorbesc despre orice cu el. Păcat că e cam urât pentru pretențiile din ziua de azi ale fetelor și multe nu vor apuca să îl cunoască. Vor pierde o partidă bună.
Apoi vine tipul acesta și îți spune ție sau spune altcuiva care vine la tine și spune că eu te-am făcut urât. Atât, fără alt cuvânt în plus. E important să vezi cu ochii tăi și să auzi cu urechile tale. Altfel vei pierde din informație detalii care pot face diferența între iubire și ură, între mândrie și dezgust.
Contează foarte mult cu ce energie vorbești despre un om. O faci cu ură sau cu părere de rău, datorită faptului că îți e drag și ai vrea să îl vezi fericit. Altfel sunt doar constatări. Doar nu o să zică dacă te-a văzut cu o bluză verde acum câteva minute că aveai bluza roșie. La fel de bine se poate ca adevărul lui să nu fie și adevărul tău. E un adevăr pentru că există pur și simplu. Dar poate fi unul care să fie foarte simplist, fără să ia în considerare multe aspecte. Prietenul tău poate face constatarea aceea vorbind despre tine dar de fapt în subconștient referindu-se la el. Sunt multe substraturi la ce scoatem pe gură. De asta și cuvintele pe care ți le spune cineva le vei uita. Emoția pe care ai trăit-o cu el, niciodată. Cuvintele sunt overrated. De multe ori scoatem pe gură tâmpenii în care nici noi nu credem. Dar pentru că e presiunea asta de a vorbi mereu nu gândim suficient și ce rostim nu e întotdeauna ceva în care credem. Doar că anumite cuvinte au ieșit la interval mai repede și aia a fost. Problema e că nu le poți lua înapoi. De asta e important să gândești mai mult decât vorbești. Și ca interlocutor să cauți mereu confirmarea că vorbele pe care cineva le-a spus sunt ce a vrut să spună sau ce ai înțeles tu, dacă e un subiect controversat. Explicarea cuvintelor spuse anterior poate să îți dea o cu totul altă perspectivă, iar luarea deciziilor fără ea poate duce la decizii și gesturi nefericite.
P.S : Nu cred că ești urât. Am spus-o ca să intru în jocul tău. Restul afirmației este veridică. Sunt convins că poți avea parte de femei iubitoare și frumoase. Contează doar atitudinea ta. Să știi că le meriți. Atâta timp cât ești sincer cu tine și lupți pentru lucrurile în care crezi.
Da.Atractia e ceva involuntar, ori te atrag ori te resping.
Daca as auzi ca ma consideri urâtă nu as crede pana sa mi-o spui tu.Si daca recunosti as fi putin dezamăgită, dar pentru faptul ca nu te atrag nu vad de ce n-am mai fi prieteni în continuare.