Sall. Trebuie sa te obisnuiesti. Nu mai gandi negativ. Doi. Pe aceasta lume, esti singur. Crezi ca este obligat cuiva sa-i para rau/ Nu. Nu o sa-i para rau nimanui. Fiecare are viata lui, si face ce vrea cu ea. De acea se spune: Traieste fiecare clipa de parca ar fi singura. Dar daca vei vrea ca cuiva sa-i para rau dupa tine, incearca sa te comporti in asa fel, incat intr-adevar sa-ti simta lipsa. Daca am gresit fata de tine, te rog sa ma ierti, dar asta este realitate. Pa
Pai, parintilor tai, rudelor tale si fratilor tai(daca ai)...si de ce sa mori, dumnezeu ne ia cand vrea el, nu cand vrem noi!
Sentimentul de parere de rau este atat de faaals!
Probabil rudele tare vor zice doar "condoleantze" sau " imi pare rau pentru pierderea suferita"...desi intrbarea ta nu prea are ce cauta la conversatii si se vede ca e pusa mai mult din plictiseala.
@B0dDy apropiatilor le va parea rau vor da si o lacrima... apoi totul va fi dat uitarii...
Ciudata intrebare.pai parintilor, rudelor si prietenilor apropiati si foarte buni
Eu iti propun sa gandesti altfel; intreaba-te, cui i-ar parea bine? raspunsul, in general vorbind, este unic : dusmanilor! iata un bun motiv pentru ca, nelasandu-te prada tristetii, dezamagirilor, s. a. m. d., sa-ti stimulezi optimismul si dorinta de a trai, impuscand astfel 3 iepuri dintr-un foc : le vei face in ciuda dusmanilor, le vei aduce bucurii celor care-ti sunt dragi si vei trai satisfactii proprii!
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: