| Sweety_3695 a întrebat:

Daca ati avea 3 milioane ce v-ati cumpara? Eu nu mai stiu ce sa-mi iau.Nu mai am nevoie de nimic in mod specialthinking Deci ce v-ati cumpara? Poate imi dati ideibig grin.

Răspuns Câştigător
| Kitty77 a răspuns:

Pai... eu cand am avut bani mi-am luat : Blugi, o poseta suuuper, machiaj, oje, parfum, pixurilaughing (am o tona), inel, nu stiu dupa ce iti place tie...
Asa fac si eu am bani si nu stiu pe ce sa-i cheltui!

fundita?

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Cu 300 de ron mi-as cumpara o pereche de pantaloni/blugi, o pereche de cercei si strictul necesar.
Nu-ti poti cumpara mare lucru de acesti bani, dar totusi este ok.
Asa-i la noi.
Salariile mici.

Toate cele bune!happy

| User a răspuns:

70 de bilete la loto smug

| Tzuc a răspuns:

Mi-as cumpara o chitara clasicastraight face...sau poate un telefon noustraight face. o placa de par sau ondulator.niste etnies noi.sau un aparat foto digital.cam atat. acum sunt pe lumea visurilorlaughing

| Parmalat a răspuns:

Nu mai ai nevoie de nimic, ce fericita esti laughing
Cu 300 de ron nu stiu ce mi-as cumpara... de ieri si pana azi am cheltuit vreo 150 de ron cred dar nu e clar pe ce i-am cheltuit: am mancat la un fast food mexican, am iesit intr-un cafe, mi-am cumparat un ghid al strazilor de 15 ron laughing niste struguri si cred ca asta a fost tot thinking
Probabil si urmatorii 150 ron se vor duce tot pe nimic, deci nu stiu ce sa-ti zic sa iei de 3 milioane laughing

| Parmalat a răspuns:

Da, s-au dus si restul de 150... de fapt s-au dus mai multi ca am platit chiria Biancai, dar 150 s-au dus sigur pe nimicuri laughing
Bai... ce rahat straight face cand eram eu in liceu daca aveai 500.000 in buzunar erai jmeker. acum nici 50 de milioane nu mai inseamna mare lucru thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 milioane? 300 ron. imi cumparam o placa video