| RM94 a întrebat:

Daca ati avea ocazia, v-ati muta in Bucuresti? De ce?

20 răspunsuri:
| Klandestin a răspuns:

Are legatura cu categoria asta? Pai daca vrei sa mearga treaba si sa iasa ceva, du-te

| RM94 explică (pentru Klandestin):

Nu are legatura cu categoria, dar este cea mai populara categorie. Ce treaba?

| Klandestin a răspuns:

Este cea mai pupulara, dar se poate intalege altceva, se raspunde pe toate categoriile ...ma refeream ca daca vrei sa mergi sa faci "dragoste" pe la Bucuresti

| Hexiled a răspuns:

Da, deoarece acolo se concentreaza o multime de evenimente mari(concerte, evenimente etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, intrebarile se posteaza la categoria potrivita.
In al doilea rand, in legatura cu intrebarea: De ce nu?

| neutrino a răspuns:

Nu, stau foarte bine unde sunt acum!

| RM94 explică (pentru anonim_4396):

Si care ar fi categoria potrivita?

| L1feDRAIN a răspuns:

[Categoria...]

Nu nu si iar nu.
Ma multumesc unde stau acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RM94):

Timp liber/ Going out.

| ălacumarfa a răspuns:

Clar nu.

| T0T a răspuns:

Nu cred. E prea aglomerat.

| Anna121 a răspuns:

Am locuit un an acolo, e ok orasul, dar prea aglomerat.

| Astaeparereamea a răspuns:

Daca as avea ocazia m-as muta din Bucuresti, urasc acest oras ca pe bau-bau, prea multa inghesuiala, multi parveniti, etc etc etc

| Mayar a răspuns:

Nu,niciodata! E galagie, caldura, aglomeratie si persoane dubioase. E capitala Romaniei, acolo se concentreaza toti mafiotii, dealerii de toate felurile, tiganii, hotii, vagabonzii. E periculos si deloc placut.Am o amintire oribila legata de o zona centrala, departe bine de periferie, care era un teren minat cu mii de tigani ce stateau mereu in piata. Iar ca sa ajung la hotel trebuia sa trec pe acolo, iar ei nu stateau nevinovati la plaja pe acolo. Deci nu sa vrea sa stau in Bucuresti.Plus ca acolo foarte multi, adica cel putin toti cu care am intrat eu in contact mai devreme sau mai tarziu si-au dat aere de bucuresteni. Ce D-zeu conteaza ca locuiesti in capitala?! Se comporta de parca daca sunt in Bucuresti, gata, sunt de vita nobila! Asa ca... Never.

| PedoBarbie a răspuns:

Eu stau deja n Bucureti.

| AFR81 a răspuns:

Sincer, m-as muta doar pentru numeroasele evenimentele sportive ce au loc acolo. As fi prezent la majoritatea. In rest, mi se pare un oras foarte aglomerat.

| RM94 explică (pentru PedoBarbie):

Si cum este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac a avea ocazia s m mut n Amsterdam a face-o, dar n Bucureti nu.

| vaporwave a răspuns:

Da, prefer aglomeratia decat un oras cu putini locuitori si cu 2 magazineunde sunt acum e ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Temporar, da. Nu mi-ar placea sa locuiesc in Bucuresti, prefer un loc mai linistit si mai aproape de natura.

Întrebări similare