| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Dacă ați fi destul de bogați ce ați face cu banii?

51 răspunsuri:
| acerr a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Vezi filmul asta american factory, si vei vedea care e situatia

| Yee a răspuns:

Un conac in stil rustic, de preferabil in Islanda.

| MihaelaDart a răspuns:

Daca ar da bogăția peste mine as face din start procedurile de fertilizare in vitro până reușesc de a aduce pe lume copilul dorit. Construcția unei case și restul investiții în afaceri. Totul depinde de cat bogat dorești să fi!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru acerr):

Eu vorbesc de startupuri IT, tu ma iei cu manufactura...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

As indeplini vise.

| TheGentleman a răspuns:

Păi... mi-aș cumpăra domeniu, mi-aș cumpăra soție, aș cumpăra câte un conac pentru fiecare urmaș pe proprietatea mea, apoi aș construi autostrăzi pe cont propriu (cu taxă, evident, cum este în țările civilizate), apoi aș renova școlile din sate, aș dota spitalele corespunzător, după care pe la 30-35 de ani predau totul urmașilor mei, iar eu mă retrag definitiv din viața cetății și din societate. M-aș duce undeva în pustiu. happy

| acerr a răspuns (pentru MihaelaDart):

Asta se face demult

| DeeaCarmen a răspuns:

Mi-as cumpara o casa intr-un loc linistit
As calatorii
As incerca o goraza de lucuri noi

| MihaelaDart a răspuns (pentru acerr):

Nu am înțeles ce ai vrut sa zici. Ce se face de demult?

| Frank51 a răspuns:

Depinde ce inseamna destul de bogat. In principiu daca as avea mai mult decat am nevoie, as dona pentru copii cu probleme, care au nevoie de bani pentru operatii sau intretinere.

Daca "destul de bogat" inseamna putred de bogat, as infiinta foarte multe organizatii cu scopul de a ajuta copii, oamenii nevoiasi, batranii.

| acerr a răspuns (pentru MihaelaDart):

Conac,se cumpara nevasta, a scris doar rahaturi

| acerr a răspuns:

Eu mi-a-si face o plantatie de avocado, portocali, afine, zmeura si un spatiu mare pentru vre o 10 pauni, si animale multe care sa ma faca fercita si vice versa

| darrio2007 a răspuns:

Te anunt dupa ce am sa fiu bogat.

| RAY a răspuns:

Ce ar face romanii? ar da bani pe tarfe, bautura, droguri si pe o masina, vila si ti-ar deschida un fast food atat in rest zero creativitate

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru RAY):

Ce am vrut să-ți răspund? thinking Nu mai știu!
Dar tu ce ai face cu banii? Eu aș ajuta pe cineva (online sunt...ai văzut, dar offline sunt „mami" pentru tătz, cum zic părinții mei „prea introvertită", „le dai prea mult tuturor", etc), aș învăța chineza, germana și dacă mi-ar mai rămâne bani i i-aș da cuiva, nu știu.

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Daca ai avea bani ai tine pentru tine si pentru familia, aia 5 care te influenteaza in viata

| MihaelaDart a răspuns (pentru acerr):

Sincer tot nu mă prind la conac și cumpăr nevastă. Ceea ce răspuns am dat eu și la ce spui tu. Bănuiesc că ai vrut să răspunzi altui comentariu, nu mie. Eu am spus ce as face personal cu banii dacă mi-ar veni multi mai mulți decât aș castiga eu într-o lună.

| Sofer a răspuns:

O vila mare pe o insula privata cu multe femei. Si un garaj cu multe masini.

| acerr a răspuns:

Imi cumpar un parfum chanel nr 1

| llleo a răspuns:

I-aș cheltui, draga mea.

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca mi-as face un trai normal si as investi in afaceri.