De unde ai stiut ca in ultimul timp am tot mai multe vise de genul?
E mai bine sa lupti pentru ca, cum scrie si in biblie nu-ti lua viata pentru ca ajungi in iad! As lupta s-au as da celor 20 de persoana sticluta in fata direct pe sistemul nomber one poate le ajunge in gat "DUMNEZEU SA-I IERTE"
Pentru ca am sters intrebarea asta si cea cu cartile, nu primisem raspunsuri. Acum nu le mai pot pune la loc!
Pai spre exemplu, am mai pus odata o intrebare azi dimineata referitoare la carti. Primul raspuns a venit dupa 25 de minute si era un link catre un site gen travian, am dat click si mi-a spus "Ai fost muscat si vampirul XXX ti-a baut 1 litru de sange, intoarce-te si maine". Bun, am dat report, si am asteptat. Al doilea raspuns a venit destul de repede si era ceva de genul "nu stiu". Am asteptat pana pe la 1 dupa-masa si nu mi-a mai raspuns nimeni, intrebarea a coborat foarte jos si n-o mai vedea nimeni, deci nu stia nimeni de intrebarea mea. Am sters-o si am adaugat-o iar cu acelasi continut. Ceva deja-vu a fost si la a doua incercare, in afara de raspunsul tau.
Deasta le sterg.
I-as rupe pe toti in bataie Chuck Norris style si sticla de otrava as folosi-o sa salvez planeta- otravindu-l pe Justin Bieber
ExXify50 întreabă: