As face o minune.Te-as invata sa citesti si, mai ales, ce inseamna categoria "Muzica".
Si-a cerut scuze de ce mai vi sa comentezi si la mine eu am pus o intrebare toata lumea s-a prins si a aparut un idiot care a stricat tot
Daca eu sunt idioata voi cum mai sunteti (aici ma referi la toti care se dau ei mare si nu respecta regulamentul)?
Ma rog, chiar nu-mi pasa de parerea unuia care gandeste ca tine.(In caz ca stii sa citesti, vezi punctul 2 http://www.tpu.ro/blog/?p=2988 ).
Bun ai dreptate dar:,,"Scuze categoria" te salveaza de orice.'' deci ce mai vrei?
Nu mai face pe ironicul, este exact opusul.La asta s-a referit, utilizatorii care posteaza la categorii gresite nu scap de o sanctiune printr-o simpla scuza. Exista un regulament pe care trebuie sa il respecti daca nu vrei sa ai contul suspendat.
Bun! greseala mea! OK? SCZ
Vad ca intrebarea a fost mutata unde ii era locul.Nu trebuie sa iti ceri scuze, este de ajuns sa respecti regulamentul TPU.
Intrebarea nu are ce cauta la ''Muzica'', locul ei este la ''Conversatii''.
nu gaseam o categorie potrivita asa ca am pus una la intamplare scuze
As face ca cele mai cool fete sa fie printese! si sa gaseasca cate un print potrivit! Apropo nu le-as lasa de o parte pe celelalte, le-as face o minune!
anonim_4396 întreabă: