| METALL2000 a întrebat:

Daca ati fi magicieni pentru o zi ce vraji ati face? Funda! kiss kiss kiss Scz pentru categorie

13 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Dar tu ce ai face? ti-ai dorii sa dispari?

| CautNume a răspuns:

As face o minune.Te-as invata sa citesti si, mai ales, ce inseamna categoria "Muzica".

| CatalinD03 a răspuns (pentru CautNume):

Si-a cerut scuze de ce mai vi sa comentezi si la mine eu am pus o intrebare toata lumea s-a prins si a aparut un idiot care a stricat tot

| CautNume a răspuns (pentru CatalinD03):

Daca eu sunt idioata voi cum mai sunteti (aici ma referi la toti care se dau ei mare si nu respecta regulamentul)?
Ma rog, chiar nu-mi pasa de parerea unuia care gandeste ca tine.(In caz ca stii sa citesti, vezi punctul 2 http://www.tpu.ro/blog/?p=2988 ).

| CatalinD03 a răspuns (pentru CautNume):

Bun ai dreptate dar:,,"Scuze categoria" te salveaza de orice.'' deci ce mai vrei?

| Lightning1997 a răspuns (pentru CatalinD03):

Nu mai face pe ironicul, este exact opusul.La asta s-a referit, utilizatorii care posteaza la categorii gresite nu scap de o sanctiune printr-o simpla scuza. Exista un regulament pe care trebuie sa il respecti daca nu vrei sa ai contul suspendat.

| CatalinD03 a răspuns (pentru Lightning1997):

Bun! greseala mea! OK? SCZ

| Lightning1997 a răspuns (pentru CatalinD03):

Vad ca intrebarea a fost mutata unde ii era locul.Nu trebuie sa iti ceri scuze, este de ajuns sa respecti regulamentul TPU.

| Lightning1997 a răspuns:

Intrebarea nu are ce cauta la ''Muzica'', locul ei este la ''Conversatii''.

| METALL2000 explică (pentru Lightning1997):

nu gaseam o categorie potrivita asa ca am pus una la intamplare scuze happy

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Daca as fi magician pentru o zi as face ca lumea sa devina mai buna!

| Ho1 a răspuns:

As face ca cele mai cool fete sa fie printese! si sa gaseasca cate un print potrivit! Apropo nu le-as lasa de o parte pe celelalte, le-as face o minune! day dreaming day dreaming day dreaming

| Raynn a răspuns:

Ti-as muta intrebarea la locul ei.