As face ca cele mai cool fete sa fie printese! si sa gaseasca cate un print potrivit! Apropo nu le-as lasa de o parte pe celelalte, le-as face o minune!
As face o minune.Te-as invata sa citesti si, mai ales, ce inseamna categoria "Muzica".
Si-a cerut scuze de ce mai vi sa comentezi si la mine eu am pus o intrebare toata lumea s-a prins si a aparut un idiot care a stricat tot
Daca eu sunt idioata voi cum mai sunteti (aici ma referi la toti care se dau ei mare si nu respecta regulamentul)?
Ma rog, chiar nu-mi pasa de parerea unuia care gandeste ca tine.(In caz ca stii sa citesti, vezi punctul 2 http://www.tpu.ro/blog/?p=2988 ).
Intrebarea nu are ce cauta la ''Muzica'', locul ei este la ''Conversatii''.
nu gaseam o categorie potrivita asa ca am pus una la intamplare scuze
Bun ai dreptate dar:,,"Scuze categoria" te salveaza de orice.'' deci ce mai vrei?
Nu mai face pe ironicul, este exact opusul.La asta s-a referit, utilizatorii care posteaza la categorii gresite nu scap de o sanctiune printr-o simpla scuza. Exista un regulament pe care trebuie sa il respecti daca nu vrei sa ai contul suspendat.
Vad ca intrebarea a fost mutata unde ii era locul.Nu trebuie sa iti ceri scuze, este de ajuns sa respecti regulamentul TPU.
anonim_4396 întreabă: