As vrea un oras mai mare (sunt din jud.MM) nu imi plac orasele monotone mici unde sa nu ai unde iesi sau cauta ceva sa iti cumperi ca nu gasesti ca nu ai multe variante de ales, mi-ar place mult la mare nu stiu cum de se plictisesc aia si vor la munte, acolo e apa distractie, mai imi place si CJ si Oradea, imi plac mai multe orase.
Offf... daca ar fi sa plec din bucuresti asi alege focsani(acolo sta bunikamea.)ca nu am unde alt undeva... iar din alte tari as alegea L. A(los angeles)Amerika
Eu m.am nascut in Dr.Tr Severin, stau in Strehaia si as dori sa locuiesc in Brasos, Sinaia, la munte deoarece am fost la Olanesti si mi. a placut foarte mult.Mancam foarte bine, ceea ce acasa nu o faceam, aerul era ceva special pentru. mine, ma imbata.In final la munte as dori.
Buna.
Eu locuiesc,(dupa cum bine stii) in R.Moldova,in orasul Nisporeni.Singurul oras unde as vrea sa ma mut ar fi(probabil) Chisinau, am multe rude, multi apropiati care locuiesc acolo si stiu ca m-as simti ca la mine acasa deoarece am mai fost acolo de foarte foarte multe ori, si ador locul.
Eu locuiesc in Buzau si as vrea sa locuiesc in oricare altul, deoarece Buzaul in Romania e ca Romania in Europa, adica mai exact CEL MAI NASOL
Timisoara, e rezerva mea, daca nu reusesc sa plec in strainatate la facultate, desi sper din toata inima.
Sa recunoastem ca pe moment, in Romania totul e aiurea, trebuie sa gasim o cale sa punem ordine, si apoi cine stie? poate va fi tara cu cele mai frumoase orase.
Pai eu acum locuiesc in hunedoara dar mi-ar placea sa lucuiesc in bucuresti sau in iasi pentru ca sunt orase mari si le ador:X:X:X
M-as muta oriunde, numai sa fiu la munte. Eu locuiesc in Bucuresti, deci vreau mult mult aer curat.
Eu locuiesc in Suceava...si este foarte frumos deoarece pot vizita manastirile;-). Dar daca as fi nevoita sa plec, as merge in constanta...cat mai aproape de mare.:-D
Eu locuiesc in Mangalia si daca as fi nevoita sa ma mut m-as duce in Iasi. E foarte frumos acolo si am o multime de prieteni cu toate ca imi place mai mult orasul meu natal.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
d3javw întreabă:
Lightning1997 întreabă: