As vrea un oras mai mare (sunt din jud.MM) nu imi plac orasele monotone mici unde sa nu ai unde iesi sau cauta ceva sa iti cumperi ca nu gasesti ca nu ai multe variante de ales, mi-ar place mult la mare nu stiu cum de se plictisesc aia si vor la munte, acolo e apa distractie, mai imi place si CJ si Oradea, imi plac mai multe orase.
Sunt Din Teleorman, Videle, Un Orasel Micut De Tot, 12 mii De Locuitori, Daca Ar Fi sa plec intr-un alt oras, ar fi, in Hunedoara, Cluj, Craiova(Iubesc Acest Oras) Si Timisoara.
Constanta :X
Aproape de mare, de tipi draguti, cu siguranta iti faci prieteni usor.
Locul ideal :X:X:X
Pai eu locuiesc in Bacau si sincer miar place sa ma mut in Predeal
munte aer curat zapada distractie
da tu unde ai vrea sa te muti?
Pai.eu locuiesc in Suceava..de-ar fi sa ma mut in alt oras as alege Constanta.:d
As dori sa ma mut in galati. Acolo m-am nascut si aschia nu sare departe de trunchi deoarece toata fgamilia mea e de acolo. Si va rog fara glume de genu "Moldovenii sunt asa:"
Pai no eu sunt din Alba Iulia... deci as vrea sa ma mut in sibiu (Cisnadie) akool toti tarani distractie frate papa
Eu sunt din Ploiesti si mi-ar placea sa ma mut in Constanta ca sa fiu mai aproape de mare sau in Brasov. Dar cel mai mult Constanta.
Aoleu asta grea intrebare pentru mine.de cand ma stiu ma leaga oamenii nu locul.si.am umblat destul
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
d3javw întreabă:
Lightning1997 întreabă: