Nimic. Are dreptul la propriul set de valori, de concepții, poate să creadă și să trăiască într-o anume religie sau confesiune, sau din contră, să fie areligios sau ateu, și multe alte valori sau opinii care pot fi în acord sau în dezacord cu cele ale părinților. Părinții nu sunt stăpâni pe viața și pe corpul copiilor lor.
Nu cred ca e posibil sa fii parinte si sa nu iti dai seama de asta.In viata reala nu e ca in filme.
Nu stiu ce sa zic.Ar putea fi si optiunea 4. a ajuns asa in urme unei traume sau probleme psihologice.
Hacker (sau cracker) nu mai e ca pe timpuri, o distractie, ci este pedepsit cu ani grei de inchisoare.
Imposibil asa ceva, ca noi ne-am controat copii al tot pasul si am stiut ce fac, unde emerg, cu cine si aboslut tot.
Doar niste parinti idioti nu si-ar controla copii si i-ar lasa noaptea sa iasa la furat, sau sa stea pe computer fara sa stie pe unde umbla si ce face copilul lor.
Eu am sa adaug punctul 4: este un copil fara educatie si nesupravegheat de parinti, de aceea poate face ce vrea si poate ajunge in puscarie, din vina parintilor indolenti.
Pana la majorat, parintii raspund legal in fata legii pentru prostiile, furtul si tot ce face copilul lor minor, fiindca ei au obligatia sa-si educe, controleze si suprevegheze copilul, in totalitate, pana la 18 ani.
De acord, daca sunt maturi mental peste 19-20 ani, li sa explicat cum sta viata ce e bine si ce e rau. In caz contrar e ca si cum primesti in dar ceva, te bucuri dar devi putin nepasator si sa fim serios vorbim de o viata, de un suflet, de sufletul copilului tau, nu de un obiect.
CookieDipRo întreabă:
Cipi1212 întreabă: