| Dragosdoar a întrebat:

Daca ati pune mana pe multi bani si ar fi sa va alegeti o masina scumpa de fite ce ati prefera dintre un Porsche, Mercedes sau BMW?
Eu personal as alege Porsche, un model 911 serie recenta. Din cate am vazut cam bate in performante si mercedese=ul si bmw-ul, desi are mai putine modele vandute.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da' un Bugatti, ce are?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Macan GTS de la Porsche
Orice AMG de la Mercedes
M5 de la BMW
Q8 de la Audi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mercedes

| EliLeli a răspuns:

Nu prea stii ce inseamna de fite.

| Hammurabi a răspuns:

Nici una din ele,
Dar în nici un caz Porsche 911. E o mașină ciudată și incomodă chiar dacă e performantă, cum spui tu.
Când ai să mergi prima dată cu una, ai să înțelegi ce vreau să spun.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nici una dintre cele trei, bineinteles. Mi-as lua un TAB de la armata si l-as pune la punct cit sa am un man cave pe roti. Sau as lua ceva direct pregatit pentru trafic care se pisa cu bolta pe BMW - Porsche - Mertz, ca oricum de-astea tot vezi pe drumuri. Terradyne Gurkha, ca sa dau un exemplu.

| RAY a răspuns:

Cei cu mașini puternice duc lipsa de centimetri asa se aude printre băieți și fete, prefer o mașină a viitorului

| Mosotti a răspuns:

Merzanul as alege.

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Așa e.
Iar cei care conduc Matiz și-o mai strivesc din greșeală sub pedala de ambreiaj... rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Te ai simtit grecule

| Dragosdoar explică (pentru RAY):

Adica o Tesla sau ce ti-ai cumpara tu? Asa se aude, dar nu cred ca se si poate vedea daca duc lipsa de cm in chiloti

| RAY a răspuns (pentru Dragosdoar):

Una care sa se încarce de la soare, ca si producerea electricități poluează mediul