Poate ca acea persoana a fost lasata de extraterestrii acolo in urma rapirii! Deci, noi ar trebui sa fugim cat mai departe daca nu vrem sa devenim ca acea persoana!
Nah, dar lasand gluma de o parte, frumos ar fi sa ajutam persoana de la pamant. Daca noi am fi in acea situatie a respectivei persoane, banuiesc ca am dori sa fim ajutati.
E... nu am ajutat eu un om care se tara pe burta si cerea ajutor. Am presupus ca e beat. Asa parea :/
Banuiesc ca tu locuiesti in alta tara sau in alt univers. Oricum, bun venit in dimensiunea noastra, ce sa mai!
Nu prea umblu noaptea pe stradă,dar şi când o fac sunt cu mai mulţi prieteni, niciodată singură.În cazul ăsta, da, nu aş rămâne impasibilă şi le-aş cere ajutorul celor cu care sunt, asta dacă nu se oferă ei primii să o ajute.Singură nu cred că aş avea curajul să intervin pentru că nu ştii niciodată peste ce nebun dai, mai ales dacă nu are urme de violenţă vizibile.
Da,vin de pe planeta Cartofi prăjiți, frumos la voi în tara dar cam sărăcie
Nu cred, as suna probabil la ambulanță dar nu m-as duce eu ca poate pățesc ceva.Nu am de unde sa stiu ce e cu omul ala sau cine e.
Categoric! am ajutat femeie care erau pocnite in strada de sot, dar un om care cade... nu se discuta asta
Citește „Fântâna dintre plopi" și aflii de acolo răspunsul meu la această întrebare.
Să răspund scurt și la obiect totuși: aș fi precaut în astfel de situații; poate fi o momeală. Dacă aș fi înarmat ca-n SUA, alta ar fi fost situația
Completare: „Iuţindu-şi caii către sat
Un ţăran venea întârziat.
Vânduse, pesemne,
Nişte lemne.
Tam-nisam, din goană,
Se ivi o cucoană.
Cucoană cu pălărie,
Pe-nnoptate, pe câmpie,
Ce putea să fie?
Arătare, stafie.
Ea şchiopăta, se poticnea stângace.
Ca o răgace.
Avea pantofi şi fuste veştejite
Şi parc-ar fi avut şi copite.
Parcă avea un beteşug.
Parcă ieşise-atunci dintr-un coşciug
Şi mai abitir
Venea din cimitir,
Ca o momâie.
I se strâmbase ceva
Şi parcă putea
A tămâie.
Săteanul dete bici.
– "Ce cauţi noaptea, cernită, pe-aici?"
Cu mănuşi, cu zorzoane, ca la gară,
Izmenitura nu se potrivea cu drumul de ţară.
– "Vine noaptea! Ia-mă nene
. Fă-ţi pomană".
Ţăranul se cruci şi zise: "Suie, Satană!"
Cucoana şi săteanul încruntat
Cârmeau pe drumul întortochiat.
Ea întrebă: "Ai parale?"
El răspunse: "Da ce-ţi pasă dumitale?"
"Păi să mi-i dai" — şi-i puse mâna-n gât.
Stafie, prost te-ai hotărât!
Pe sub ipingea,
Ţăranul se cam pregătea.
Cât ai clipi, cuţitul s-a şi-nfipt.
Vezi că te-ai fript?
Şi, căruţa trase, măre Ilie,
De-a dreptul la primărie.
Ce să vezi? Putoarea cu brăţară
Era muiere doar pe dinafară;
Că pe subt poale
Avea, ca omul, de toate şi două pistoale."- Tudor Arghezi, „Ucigă-l toaca"
OctavianDanielMaria întreabă: