| Sandel13 a întrebat:

Daca calatoresti inseamna ca gata esti asa inteligent si plin de experienta de viata? Nu cred! Sunt oameni care calatoresc si cunosc personal nu stiu sa scrie corect si cand zic ca nu stiu sa scrie corect zic gen "sami" in loc de sa-mi, nu gen sa uiti o virgula sau chestii de genul ca doar nu suntem profesor de gramatica.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are nici o legatura modul cum scrii cu faptul de a calatori. Poti sa calatoresti oriunde dar daca te infigi zilnic intr-un restaurant si stai cateva ore, nu inseamna ca ai vazut totul in orasul sau zona respectiva. Cunosc persoane care merg pe Valea Prahovei, la munte, dar se plimba doar prin statiuni, nu merg in drumetie. Daca ii intrebi unde este Sfinxul, intra pe Google ca sa afle.

| Sandel13 explică (pentru darrio2007):

Pai aia zic, daca calatoresti nu inseamna ca esti destept sau ca ai nu situ ce experienta de viata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce inseamna pentru tine calatorit. sa mergi un weekend la Sinaia sa mananci ca porcul sai te intorci nu inseamna calatorit

sa vezi macar 2 tari noi pe an, aia inseamna calatorit si da iti imbogateste semnificativ cultura si experienta de viata.

| Sandel13 explică (pentru suntserios):

Calatorit inseamna orice, ca si la Sinaia tot calatorie, dar si vedete care nu stiu sa vorbeasca bine calatoresc, tu ce zici au asa multa experienta de viata si sunt si inteligente? si na, ok hai sa zicem ca imbunatateste semnificativ cultura dar cu inteligenta ce treaba are?