| Ievi a întrebat:

Daca de mic esti inteligent si serios, e un dezavantaj?
Bine cel putin mie asa mi se pare, din ce am vazut pana la varsta asta, si ca sa nu las loc liber, explic si pe scurt de ce.Pentru ca lumea e invidioasa si am observat ca daca esti prea mic si spui lucuri adevarate lumea te judeca si nu-i convine sa le dea unu mai mic decat ei lectii, insa au fost si oameni de-a lungul timpului care m-au apreciat, si respectat.
Insa ce voiam sa intreb este:
Ce parere aveti despre relatiile de la varsta mica?
Nue vorba de mine, vorbesc in general
Ca si eu la randul meu cand eram mic, si vad din ce in ce mai des relatii la varste fragile, si ma intrebam oare e posibil ca astea inca de tineri sa tina?
Ca am mai auzit cazuri, gen persoane care sunt impreuna cica de mici, apai acum nu stiu.
Chestia de relatie stiu ca tine de mai multe aspecte dar, ma intrebam daca de mic gen 16-17 18 ani poate sa tina?
Ca-i mai tot aud pe unii cu "vaii ce relatie ma, lasa prostiile esti prea tanar" sau pe baietii de varsta mea, ca nu vor relatii serioase ci doar sa umble de la o floare la alta vorba aia laughing mie unul mi se pare o tampenie tongue
Si cel mai rau e ca vad ca majoritatea ajung la acelasi mod de gandire, fiecare numai pentru el straight face

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Intelligence nu are cum sa fie un dezavantaj indiferent de varsta happy Asta cu persoanele care te vor judeca din nou nu tine de varsta, conteaza doar cu cine vorbesti.
Relatiile la varsta frageda nu tin in general, probabil mai sunt si exceptii - 1% din cazuri...

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu e vorba de mine"
Nu, evident că nu.
Nu contează numai vârstă, nu e mereu direct proporțională cu maturitatea.Dar de cele mai multe ori e, cum clar e și aici sad

| Ievi explică (pentru anonim_4396):

Pai nu e vorba de mine, serios, vorbeam la cazuri generale, si cam cum era cand eram prin liceu la 16-17 deci.
Cum adica clar si aici? ce vrei sa insinuezi? laughing

| Freya1 a răspuns:

Un om intr-adevar inteligent isi pune problema ca poate fi prostwinking.
Si acum trecand peste laude.Normal ca un om trecut prin viata ce a experimentat tot ce tine de ea nu o sa accepte ca unul mai mic ca el sa faca pe desteptul.Pe unul cu experienta de viata mai mare decat tine poti sa il inveti cel mult despre noua tehnologie de care nu a avut timp sa o invete, sau despre o materie ce el pe vremea lui nu a facut-o dar nu sa ii dai lectii de viata.
Iar cu relatiile de mic: nu te opreste nimeni sa le ai atata timp cat sunt adolescentine, pentru cunostere, iesit la suc, film.Asa ar fi normal.
Dar mai sunt si care tin chiar daca le-ai inceput de mic, dar nu la nesfarsit ci pe cativa ani.Eu am inceput o relatie la 14 dar pana la 22 mi-am dat seama ca nu e ceia ce imi trebuie, deci cu alte cuvinte mi-am pierdut copilaria incercand sa fiu mare.