April
| April a întrebat:

Daca dintr-o casa in flacari ai avea doar timpul sa salvezi un singur lucru si ai avea de ales intre un tablou valoros -Grogorescu, sa spunem-si o pisica, ce ai salva? De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ma bucur ca sint si oameni sinceri care-mi impartasesc ideea. Iar pentru restul care va dati de ceasul mortii ca biata pisicuta, saraca de ea, duca-se dracu de mita. Cu doua milioane de dolari, faci o cantina pentru saraci. Salvezi de la moarte o gramada de saraci, dindu-le o masa pe zi. Na. Sa va pun altfel problema, daca familia nu va intereseaza. Daca ati sacrifica bunastarea familiei pentru o mita cretina. Ia spuneti acum, ati lasa sa crape de foame toti sarmanii aia, fara adapost, doar ca sa salvati o mita idioata? Sa va aud. Va garantez ca ati lua tablou. Ati zice sa o ia dracu de mita rolling on the floor

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As salva pisica!
Dc? Pentru ca este si ia un suflet!
by zui

| fabiola a răspuns:

Cand sunt in pericol, doar viata mea si a copilului conteaza. Tine de insticte si nu de ratiune, iar o pisica iti spun eu ca se salveaza mai repede ca noi, oamenii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pai de pisica e mare pacat sa piara, e si ea un sufletel. Dar daca Grigorescu ala ar aduce la o licitatie doua milioane de dolarei... nu zic eu... dar oricine in lumea asta, chiar si tu, ai alege Grigorescu. Sa nu negi ca nu cred. Gindeste-te bine, doua milioane dolareibatting eyelashes

| sorin a răspuns:

Grigorescu ca pisica are level mare si se salveaza ea cumvalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Pun pisica pe tablou si le salvez pe amandoua!laughingPentru ca pisica este un suflet si trebuie salvata, iar tabloul este valoros, il pot vinde si imi pot face o alta casa! nu stiu...asa vad eu lucrurile...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si repet, doua milioane de dolarei inseamna sa ai traiul asigurat toata vietisoara ta, sa poti trimite copii la scoala si sa le oferi un trai imbelsugat si nu numai. MErge si pina la nepoti traiu asta bun, daca esti persoana iscusita. Si acum intreb din nou... ai sacrifica bunastarea familiei pentru o mita cu noua vieti? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde mai pui ca mita e cea mai parsiva creatura. Iti intoarce coada imediat. Este total opusul unui ciine, care s-ar sacrifica pentru tine. Mita e parsiva laughing

| elena a răspuns:

Sufletelul de pisica...pe lumea cealalta poate m-ar salva ea de la ceva rau.

daniela
| daniela a răspuns:

Grigorescu pentru ca o pisica cica are 7 vieti

| inna a răspuns:

Normal ca pisicuta, mai ales daca e a mea, cum sa-mi las eu sufletelul acolo...nu mi-as ierta asta niciodata.Cand ajungi sa ti mult de tot la un animal nu l-ai da nici macat pe 2 milioane de dolari... cel putin eu nu as face asta.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Las Grigorescu, pisica n-am, ca nu le pot suferi si salvez copilul. E singurul lucru cu adevarat important.

| pisika a răspuns:

In acel moment cred ca nu m-as gandi la cat pot castiga de pe urma tabloului..as vedea pisica si as salva-o imediat.
sincer, chiar nu stiu cum as proceda in asa o situatie...

nony
| nony a răspuns:

Pisica este gardianul Stixului (apa care face trecerea catre iad). vrei sa ma inece sora ei big grin.macar asa am o sansa sa ajung cu barca unde vreau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur pisica. Nu as putea trai cu amintirea ochilor sai speriati, asteptand sa o iau in brate si sa fug cu ea. Nu as tine un animalut in casa daca nu l-as iubi si daca nu as putea sa sacrific orice si sa nu il abandonez. E un suflet care mi-a mangaiat tristetile sau zilele fericite, nu as putea sa o abandonez. Da, m-as intoarce si dupa tablou daca ar mai fi timp...

Shin
| Shin a răspuns:

Tabloul! Ma voi impaca cu gandul ca nu am salvat pisica dupa 2 saptamani in Hawai laughing
Shinwinking
P. S. Sunt alergic la pisici tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cu siguranta pisica!love struck In primul rand pentru ca si ea este o finta.Eu iubesc animalele si nu as sta nici o secunda pe ganduri. Tabloul este valoros, dar mult mai importanta este pisica happy

| funnymantm a răspuns:

Nu poti compara o viata cu un obiect. viata in sine are o valoare mult mai mare decat orice...
Pisica. si dupa ce o salvez o leg de un copac si rad de ea ca se uita confuza la mine laughing)) glumesc tongue

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ia uite ce card de sentimentalisti...pai mata aia iese singura afara, si are sanse de supravietuire mai mari decat tine...cum sa lasi un Grigorescu sa arda?
@ ardnaxur1961
Felicitari, nu stiam ca ai un Grigorescu pe perete rolling on the floor

nony
| nony a răspuns:

@Shin .esti alergic si la pisicutze fata coadahee hee.stii tu de care vorbesc, din astea in 2 picioare...

| Silvia a răspuns:

As salva tabloul, ptc in primul` rand nu am mata, si in al doilea rand nu le suport, ...si in al treilea rand oricine ar alege tabloul de 2 milioane de dolari in locul unei matzelaughing
Tablul!big grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica! Da-l dracu' de Grigorescu, ce, tabloul ala simte, are suflet, viata?

| romina_7963 a răspuns:

Saraca pisicuta, are si ea suflet... dar eu si fara casa si fara bani, ce fac traiesc cu pisica?laughing Il iau pe Grigorescu si plec fara sa ma mai gandesc la biata pisicuta.

| Bishop a răspuns:

De ce sa mint, as salva tabloul... e pisica un suflet dar iese ea singura, unde ati mai auzit de pisici care sa arda in incendiu? Cum spune si @Bro pisica iti intoarce coada, cainele te-ar apara. Sunt ceva bani in tabloul ala, ceva cam multi bani, nu cred ca ar salva nimeni pisica + ca mai are si 9 vieti.

| Bishop a răspuns:

A, si inca ceva, daca casa ar fi a mea, cu siguranta nu asa avea o pisica! Nu imi plac pisicile tongue

| cucubauuu a răspuns:

Pisica, infasurata in tablou sa nu se prajeasca

| bunicaaaa a răspuns:

Pisica, ca mie imi plac mai mult animalele si ce dracu sa fac cu tabloul?

| fzcsm a răspuns:

Eu as salva tabloul si as chema pisica sa vina dupa mine.Asa i-asi salva pe amandoi!

HepHap
| HepHap a răspuns:

@ bunicaaa
Iti faci alta casa cu banii de pe tablou

| viki a răspuns:

Pisicuta, ca mi-ar ramane pe constiinta pe urma.big grin