April
| April a întrebat:

Daca dintr-o casa in flacari ai avea doar timpul sa salvezi un singur lucru si ai avea de ales intre un tablou valoros -Grogorescu, sa spunem-si o pisica, ce ai salva? De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ma bucur ca sint si oameni sinceri care-mi impartasesc ideea. Iar pentru restul care va dati de ceasul mortii ca biata pisicuta, saraca de ea, duca-se dracu de mita. Cu doua milioane de dolari, faci o cantina pentru saraci. Salvezi de la moarte o gramada de saraci, dindu-le o masa pe zi. Na. Sa va pun altfel problema, daca familia nu va intereseaza. Daca ati sacrifica bunastarea familiei pentru o mita cretina. Ia spuneti acum, ati lasa sa crape de foame toti sarmanii aia, fara adapost, doar ca sa salvati o mita idioata? Sa va aud. Va garantez ca ati lua tablou. Ati zice sa o ia dracu de mita rolling on the floor

47 răspunsuri:
April
| April explică:

Dragii mei, sunt bucuroasa sa constat ca sunteti o gasca simpatica de oameni care milosi si sentimentali care haiosi si pragmatici...inteligenti cu totii.MULTUMESC pentru raspunsuri si va declar pe toti castigatori. Iar daca tot trebuie sa primeasca cineva fundita, las computerul sa aleaga...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Las Grigorescu, pisica n-am, ca nu le pot suferi si salvez copilul. E singurul lucru cu adevarat important.

ardnaxur1961

Hep hep: Taci, dom'le! nu mai zi la nimeni, ca ma leaga astia!

ardnaxur1961

Erata: Hep hapbatting eyelashes

ardnaxur1961

Pentru petru: N-oi fi corectand tu ce scrii, dar, mai ales cand scrii asemenea roman, poate n-ar fi rau s-o faci. Nu de alta, dar, daca tot il citim, macar sa pricepem naibii ceva.

| Silvia a răspuns:

As salva tabloul, ptc in primul` rand nu am mata, si in al doilea rand nu le suport, ...si in al treilea rand oricine ar alege tabloul de 2 milioane de dolari in locul unei matzelaughing
Tablul!big grinlaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cu siguranta pisica!love struck In primul rand pentru ca si ea este o finta.Eu iubesc animalele si nu as sta nici o secunda pe ganduri. Tabloul este valoros, dar mult mai importanta este pisica happy

nony
| nony a răspuns:

Pisica este gardianul Stixului (apa care face trecerea catre iad). vrei sa ma inece sora ei big grin.macar asa am o sansa sa ajung cu barca unde vreau.

nony
| nony a răspuns:

@Shin .esti alergic si la pisicutze fata coadahee hee.stii tu de care vorbesc, din astea in 2 picioare...

| psiholoaga a răspuns:

Ma speriati. Nu as vrea sa fiu prinsa in incendiu cu voi. laughing Eu as salva pisica, desi nu imi plac pisicile (sunt dog lover), dar totusi! Nu as putea sa o las sa arda, doar ca sa salvez un tablou. E, totusi, un obiect, oricat de valoros.

cami
| cami a răspuns:

Pai tabloul l-as lua la subsuoara, iar pe pisica as lua-o cu "husi, husi".

| elena a răspuns:

Sufletelul de pisica...pe lumea cealalta poate m-ar salva ea de la ceva rau.

daniela
| daniela a răspuns:

Grigorescu pentru ca o pisica cica are 7 vieti

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ia uite ce card de sentimentalisti...pai mata aia iese singura afara, si are sanse de supravietuire mai mari decat tine...cum sa lasi un Grigorescu sa arda?
@ ardnaxur1961
Felicitari, nu stiam ca ai un Grigorescu pe perete rolling on the floor

HepHap
| HepHap a răspuns:

@ bunicaaa
Iti faci alta casa cu banii de pe tablou

Shin
| Shin a răspuns:

Tabloul! Ma voi impaca cu gandul ca nu am salvat pisica dupa 2 saptamani in Hawai laughing
Shinwinking
P. S. Sunt alergic la pisici tongue

Shin
| Shin a răspuns:

@nony, de alea fara coada sunt dependent tongue Si cred ca as fi dependent si daca as fi alergic tongue
Shinwinking

| inna a răspuns:

Normal ca pisicuta, mai ales daca e a mea, cum sa-mi las eu sufletelul acolo...nu mi-as ierta asta niciodata.Cand ajungi sa ti mult de tot la un animal nu l-ai da nici macat pe 2 milioane de dolari... cel putin eu nu as face asta.

| Bishop a răspuns:

De ce sa mint, as salva tabloul... e pisica un suflet dar iese ea singura, unde ati mai auzit de pisici care sa arda in incendiu? Cum spune si @Bro pisica iti intoarce coada, cainele te-ar apara. Sunt ceva bani in tabloul ala, ceva cam multi bani, nu cred ca ar salva nimeni pisica + ca mai are si 9 vieti.

| Bishop a răspuns:

A, si inca ceva, daca casa ar fi a mea, cu siguranta nu asa avea o pisica! Nu imi plac pisicile tongue

| fabiola a răspuns:

Cand sunt in pericol, doar viata mea si a copilului conteaza. Tine de insticte si nu de ratiune, iar o pisica iti spun eu ca se salveaza mai repede ca noi, oamenii!

| sorin a răspuns:

Grigorescu ca pisica are level mare si se salveaza ea cumvalaughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Normal ca pisica! pentru ca imi plac animalele si in + e o fiinta si trebuie salvatawinking.

| yadora a răspuns:

Pisica nu tine bre de foame... un Grigorescu iti face casa noua si iti mai iei si o duzina de pisici.

| viki a răspuns:

Pisicuta, ca mi-ar ramane pe constiinta pe urma.big grin

| nellyneliana a răspuns:

Pai... tabloul, ca pisica se zice ca are 9 vieti...big grin

| fzcsm a răspuns:

Eu as salva tabloul si as chema pisica sa vina dupa mine.Asa i-asi salva pe amandoi!

| funnymantm a răspuns:

Nu poti compara o viata cu un obiect. viata in sine are o valoare mult mai mare decat orice...
Pisica. si dupa ce o salvez o leg de un copac si rad de ea ca se uita confuza la mine laughing)) glumesc tongue

| pisika a răspuns:

In acel moment cred ca nu m-as gandi la cat pot castiga de pe urma tabloului..as vedea pisica si as salva-o imediat.
sincer, chiar nu stiu cum as proceda in asa o situatie...