Pachuras,chiar crezi in farmece si in vrajitorii? Omul poate facea mancare si casa a luat foc.Dar farmece? Scuzi...
Daca spui ca exista farmece e ca si cum ai zice a exista zei. Pur si simplu nu exista. Incepeti sa ganditi, suntem in secolul 21!
Casa acea este parasita si apartine unui coleg, deci nu putea sa ia foc fara sa stie.
Doar vreau o explicatie! Daca poti sa mi-o dai, ascult.
Sarea arde doar daca o pui in Fluor. Nu cred ca mai recunosti sarea dupa un incendiu. Probabil omul ala a vazut casa parasita perfecta pentru o "siesta", a mai luat si ceva cu paiul si a cauzat un incendiu. Din nou, nu exista farmece.
Imposibil sa fii avut loc un incendiu.Mi-a fost povestita istoria casei:după ce a fost terminată a fost gasit un om mort pe care nu l-a cunoscut nimeni,i-au făcut înmormântare,apoi s-au mutat și tencuiala a căzut. Când a fost acolo acum câteva luni nu a fost nimic acolo, dar când ne-am dus acumam găsit sare arsa cu chiorchini de struguri, în sobă hârtii arse doar în colțuri, o haină dintr-o cameră in alta, lumănări aprinse la poartă și alte lucruri.
Anisoara961 întreabă:
mad000004 întreabă: