anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iau din parc o floare, un crin frumos, pentru a-l oferi unei domnisoare, unei doamne, e gresit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-a daruit un baiat un trandafir pe care l-a rupt de pe marginea drumului. nu-l cunosteam si nici nu l-am mai vazut de atunci. mi s-a parut frumos gestul lui. dar nu stiu ce sa zic in cazul tau. daca sunteti implicati intr-o relatie e posibil sa i se para ca nu o pretuiesti suficient, dar daca sunteti la plimbare si il rupi pur si simplu si i-l daruiesti o sa creada ca esti spontan

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Da, n-ai voie sa rupi florile din parc!laughing
Trebuie să stea acolo până se ofilesc, cum să le rupi tu pentru a zmulge un surâs?

| Elena1234456 a răspuns:

Daca toti ar lua flori, adio parc frumos! Deci este gresit, este un gest frumos dar poti cumpara o floare din banii tai.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bineinteles!
Parcul nu este gradina ta proprie, nici piata de flori, ci un loc public, poti fi si amendat pentru ruperea florilor.
De asemenea nu stiu daca respectiva te-ar privi chiar bine, gandindu-se cat de mult tii la ea, de nu vrei sa cheltuiesti cativa lei pentru ea.

| gabriela a răspuns:

Da! e gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cineva s-a îngrijit de acea floare.

| danamarin a răspuns:

Nu! Categoric nu e gresit! O femeie trebuie sa aprecieze floarea, nu cati bani ai dat pe ea. Din cauza asta nu merg multe relatii:pentru ca totul se rezuma la bani. Cand banii se termina si nu mai sunt bani de flori ce faci? Te desparti? laughing)

Daca nimeresti persoana potrivita atunci cand rupi o floare pentru ea de pe drum o sa aiba lacrimi in ochi de bucurie.